6 exercitii sa-ti dezvolti vizualizarea creativa - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

6 exercitii sa-ti dezvolti vizualizarea creativa

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Relaxare și wellness » 6 exercitii sa-ti dezvolti vizualizarea creativa
vizualizarea creativa - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - steelwool-458842_1920

Poate ca ai auzit sau citit ca, pentru a-ti atinge obiectivele, este nevoie de vizualizare. Insa pana acum nu ai stiut exact cum sa faci acest lucru. Iata, in continuare, 6 exercitii prin care sa-ti dezvolti vizualizarea creativa. Inainte de a trece la treaba este bine de stiut ca nu exista reguli fixe.

Odata ce inveti lucrurile de baza iti poti crea propria modalitate de vizualizare. Insa pana cand capeti putina experienta poti folosi acesti pasi care au functionat pentru multi altii. Iata, asadar, 6 exercitii sa-ti dezvolti vizualizarea creativa.

Vizualizeaza o data pe zi

O data pe zi este de ajuns sa faci exercitiul de vizualizare. Incepatorii, cei care nu au vizualizat niciodata nimic in viata lor si doar au citit sau au auzit ceva despre acest lucru, devin super incantati si isi doresc sa-l practice 24 de ore din 24.

Daca si tu intri in aceasta categorie (cei care cred ca mai mult inseamna mai bine) sunt sanse mari sa ajungi sa compari sampania si caviarul din viata visata cu ceea ce au in prezent si devin frustrati de distanta care exista intre cele doua si cat au de munca pentru a ajunge acolo.

Din aceasta cauza si-ar putea face aparitia descurajarea si vei sfarsi renuntand la vizualizare. In plus, daca continui sa traiesti in viitor poti uita cine esti acum si ce ai in prezent. Nu-ti face asta singur. Executa vizualizarea o data pe zi, dupa care lasa lucrurile sa se intample.

Nu vizualiza mai mult de 5-10 minute o data

Daca incerci sa lungesti exercitiul, indiferent cine esti, vei incepe ziua – visand, probabil, la sex. Sau un alt lucru care iti va distrage atentia. Si vei ajunge sa te superi pe tine insuti. Apoi vei trage concuzia ca vizualizarea nu functioneaza in cazul tau. Functioneaza si in cazul tau insa nu exersa mai mult de 10 minute. O poti face dimineata inainte de a pleca spre munca.

Imagineaza in cel mai mic detaliu

In joaca, creeaza cu ochii mintii scene elaborate, imaginative care sa descrie schimbarile pe care le doresti in viata. Imagineaza-ti privelisti, sunete, culori, texturi si arome. Fa imaginile din mintea ta sa fie cat de reale si de vii cu putina. Foloseste-le pentru a deveni incantat de uimitoarele schimbaru care vor avea loc, in curand, in viata ta.

Te mai poate interesa: Ritualul cu care trebuie sa-ti incepi fiecare dimineata

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 12/05/2022