Shop
Ultimele 100 de articole

Reguli de baza pentru plaja si piscina

11 iulie 2014, , Vizualizări:
piscina plaja - sfatulparintilor.ro - foter_com

Cei mai multi dintre oameni merg pe plaja sau la piscina pentru a se relaxa si a se deconecta. Insa atunci cand megi la piscina trebuie sa respecti anumite reguli de bune maniere – spre exemplu nu trebuie sa dai muzica prea tare sau sa lasi copiii sau animalul de companie sa deranjeze alti oameni.

 

Iata 5 reguli elementare de bune maniere pentru plaja si piscina.

 

1. Nu da muzica prea tare

In special pe plaja unde atmosfera este mai galagioasa este in regula daca asculti muzica la un volum rezonabil. Insa la o plaja sau piscina unde nu se aude decat zomotul valurilor sau a pescarusilor, muzica nu doar ca-i poate deranja pe ceilalti vizitatori, insa poate impirdica salvamarul sa auda strigatele de ajutor. In plus trebuie sa alegi cu atentie genul muzical pe care il vei asculta pe plaja. Unele melodii pot fi nepotrivite intr-un loc frecventat de familii cu copii.

 

 

2. Nu deranja salvamarii

Desi, acestia pot fi singurii angajati prezenti pe o plaja publica sau la piscina, salvamarii au o singura sarcina: sa scruteze cu atentie apa. Si de fiecare data cand cineva ii abordeaza cu diferite probleme nu face decat sa le distraga atentia de la ceea ce au cu adevarat de facut. Daca ai vreo nelamurire, mergi la un salvamar care si-a terminat tura sau la un alt angajat care nu are ca obiectiv salvarea cuiva de la inec.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.