Shop
Ultimele 100 de articole

13 semne ca ai casa bantuita

16 mai 2021, , Vizualizări:
semne ca ai casa bantuita

Te-ai gandit vreodata la posibilitatea ca in locuinta ta sa fie spirite? Ai cautat vreodata semne ca ai casa bantuita. In filme, in casele bantuite se aud pasi in camere in care nu e nimeni, usile se trantesc singure, obiecte dispar si repar misterios.

Dar in realitate, ce se petrece?

Exista multe teorii legate de semnele care arata ca o casa este bantuita. Primul pas este sa analizezi daca este vorba intr-adevar de un fenomen paranormal. Acestea se manifesta diferit: Fie este vorba de o singura manifestare care se repeta, fie de o serie de manifestari de la zgomote bizare la aparitii vizuale.

Iata o serie de fenomene care pot indica o casa bantuita.

Zgomote bizare

Acestea pot fi sunete de pasi, lovituri, zgarieturi, bufnituri. Aceste zgomote pot fi slabe sau foarte puternice.

Usile de la dulapuri se deschis si se inchid

Acest fenomen nu are „martori oculari”, insa cei care povestesc despre el sunt convinsi ca au auzit usile de la dulapuri inchizandu-se si deschizandu-se. In plus, cei care au trait o asemenea experienta spun ca au gasit usile inchise, desi le lasasera deschise, si invers.

Luminile se sting si se aprind

Ca si in cazul usilor de la dulapuri, luminile sau orice alt obiect care functioneaza cu electricitate se pot aprinde sau stinge in mod inexplicabil. Oamenii care au declarat ca au avut parte de astfel de evenimente au spus ca au gasit pornite sau oprite diverse obiecte, invers decat le lasasera.

Te mai poate interesa: 16 semne ca un spirit sau o fantoma te viziteaza. Cum sa cureti spatiul

Obiecte care dispar si reapar misterios

Setul de chei este „rapit” cel mai des intalnit. Multi oameni care au „patit-o” spun ca dupa ce ani de zile au pus cheile in acelasi loc, acestea au disparut pur si simplu si au reaparut dupa lungi cautari exact in locul in care ar fi trebuit sa fie de la bun inceput. Daca in unele cazuri cheile au reaparut in cateva ore, au fost si oameni care au spus ca obiectele disparute au reaparut dupa cateva luni.

Umbre inexplicabile

Poti sesiza cu coltul ochiului forme, umbre, contururi.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.