7 sfaturi despre sanatate pe care medicul nu are timp sa ti le ofere - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

7 sfaturi despre sanatate pe care medicul nu are timp sa ti le ofere

Sfaturi despre sanatate # 4: Cum decodifici disfunctia erectila

Disfunctia erectila este un semn clar al problemelor sistemului cardiovascular. Insa mai exista un aspect de luat in seama: anumite medicamente pot cauza disfunctii erectile. Vorbeste cu medicul tau daca ai aflat ca printre efectele secundare ale medicamentului prescris se numara si disfunctiile erectile.

 

 

Sfaturi despre sanatate # 5: Mica „neplacere” de a fi barbat

Acum este tanar si in forma, insa, pe masura ce trec anii, unele dintre viciile de astazi isi vor arata coltii. Spre exemplu, orice barbat de 60 de ani care a fumat poate dezvolta anevrism, fara ca acesta sa fie anuntat de nici un simptom. Tocmai de aceea este bine ca la fiecare 10 ani sa faci o ecocardiograma pentru a vedea daca inima ta are ceva de ascuns.

 

 

Sfaturi despre sanatate # 6: Trebuie sa faci ceva legat de tensiunea arteriala

De multe ori medicul dezvaluie faptul ca ai tensiunea arteriala mare, insa nu-ti ofera si alte amanunte. 1 din 11 persoane care primesc tratamentul impotriva tensiunii arteriale va fi vindecata complet eliminand riscul de a face atac de cord. Pe langa diete si exercitii fizice este nevoie si de tratament medicamentos.

 

 

Sfaturi despre sanatate # 7: De ce trebuie sa ramai intotdeauna calm

Stresul cronic este un factor mare risc. Trebuie sa-ti dai seama ce cauzeaza stresul si sa gasesti solutii. Iar reducerea stresului este la fel de importanta precum o dieta sanatoasa si un program riguros de exercitii fizice atunci cand vorbim despre sanatatea inimii.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 04/08/2013