17 calitati care te diferentiaza de un mascul alfa sau beta! Le ai si tu? Felicitari, esti un mascul sigma! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

17 calitati care te diferentiaza de un mascul alfa sau beta! Le ai si tu? Felicitari, esti un mascul sigma!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Pentru tati » 17 calitati care te diferentiaza de un mascul alfa sau beta! Le ai si tu? Felicitari, esti un mascul sigma!
mascul sigma - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - male-2322802_1920

Cu totii am auzit de personalitatile alfa si beta insa nu si de barbatul sigma. Caracteristicile sale sunt total diferite.

Masculul alfa este cel care iese mereu in fata si care vrea sa impresioneze si sa-i domine pe toti cei din jurul sau. Cum este masculul sigma? Este un introvertit moderat caruia nu-i pasa de locul sau in haita si care se simte bine in pielea sa. De obicei, masculul sigma este greu de descifrat pentru ca nimeni nu se poate lauda ca-l cunoaste foarte bine. Natura sa misterioasa nu este niciodata dezvaluita in totalitate pentru ca asa vrea el. Nimeni nu stie niciodata la ce se gandeste un sigma.

Iata 17 caracteristici ale masculului sigma.

Nu-si doreste sa fie liderul haitei, de fapt nici nu-si doreste sa faca parte din ea

Nu-i plac ceilalti barbati din jur, cei care incearca sa preia conducerea. Nu vrea sa fie ca ei. De fapt, daca cineva si-ar dori sa-l urmeze, sigma s-ar simti inconfortabil. Insa nici nu-i place sa faca ce-i spun altii.

Este rebel doar pentru ca asa este el

Conformitatea este kriptonita sa. Este un rebel doar pentru faptul ca poti fi. Uraste cu adevarat tot ce este la moda, asa ca va incerca sa fie el insusi indiferent de imprejurare. Pentru fete, asta este foarte sexy.

Este la fel de puternic ca un alfa, insa nu simte nevoia sa o demonstreze altcuiva decat lui insusi

Sigma nu urmeaza pe nimeni, ar putea fi chiar lideri insa nu sunt interesati de o asemenea pozitie. Are o personalitate puternica si nu se lasa de nimic, nici macar de ceea ce cred altii despre el. Face lucrurile asa cum doreste fara sa-i pese cine este la conducere.

Te mai poate interesa: 4 lucruri care îi îngrijorează pe bărbaţi

Sigma isi traieste viata in tacere, insa aceasta este de aur

Barbatul sigma nu are prea multe de spus. Insa daca deschide gura ar fi bine sa asculti cu atentie intrucat este important ce spune. El vorbeste putin insa face foarte multe.

Este un James Dean fara cauza

Este barbatul sexy care atrage in jurul sau toate femeile frumoase. Insa nu-ti doresti ca ele sa il considera uimitor. Un rebel este atractiv pentru femeile care vor baieti rai. Insa este baiat rau pentru ca nu accepta sa i se spuna ce sa faca.

Citeste continuarea: 1 2 3

Cuvinte cheie:
Data articol: 17/09/2021