15 sfaturi ca sa fii un barbat puternic. Nu te-ai fi gandit la punctul 8 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

15 sfaturi ca sa fii un barbat puternic. Nu te-ai fi gandit la punctul 8

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Pentru tati » 15 sfaturi ca sa fii un barbat puternic. Nu te-ai fi gandit la punctul 8
barbat puternic - succes- sfatulparintilor.ro - pixabay-com - businessman-2056022_1920

Daca vrei sa fii un barbat puternic ar trebui sa ai grija la mai multe aspecte ale vietii tale. Prima impresie, bunele maniere, forma fizica, pasiunile, respectul fata de ceilalti sunt doar cateva dintre elementele care contribuie la crearea unei imagini solide care sa-ti aduca succesul.

Iata la ce ar trebui sa fii atent pentru a fi un barbat puternic:

1. Zambeste!

Prima impresie se creeaza in numai 3 secunde. Incepe cu dreptul si zambeste. Nu numai ca vei crea o impresie de barbat puternic, insa iti vei imbunatati si starea ta de spirit si pe a celui din fata ta. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca zambetul contribuie la intarirea sistemului imunitar si la reducerea tensiunii arteriale.

2. Fa lucrurile cu pasiune

Un barbat puternic face totul cu pasiune. Gandeste-te la lucrurile care iti placeau in copilarie. Inca te mai incanta? Daca da, esti pe drumul cel bun.

3. Priveste partea plina a paharului

Chiar daca ceva nu-ti iese cum trebuie, vezi partea plina a paharului. Apreciaza ceea ce este bun in viata ta si mergi mai departe. Vei deveni un barbat puternic!

Te mai poate interesa: Ce sa faci cand traiesti cu un barbat introvertit si distant

4. Fa miscare

Exercitiile fizice te vor ajuta sa-ti pastrezi mintea ascutita, sa dormi mai bine si, in general, sa fii mai sanatos. Propune-ti sa faci cel putin doua ore – doua ore si jumatate de  miscare pe saptamana pentru a-ti tine greutatea sub control, a fi mai puternic si sa-ti ajuti organismul din cap pana in picioare.

5. Fii atent la bunele maniere

Bunele maniere, atat in societate, cat si la masa indica faptul ca esti un om stilat. Pastreaza-ti postura, ai grija cum mesteci, cum iti folosesti servetelul, scuza-te cand te ridici de la masa sau pleci dintr-o incapere. Toate acestea iti vor fi de folos daca vrei sa fii un barbat puternic.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 01/09/2021