Shop
Ultimele 100 de articole

Oportunităţi de investiţii în anul 2018 pentru investitorul individual

21 noiembrie 2017, , Vizualizări: 642
2017.11.09-Oportunitati-de-investitii

Despre investitii se vorbeşte tot mai mult în ultima vreme.

Şi pe bună dreptate.

Din păcate, însă, se vorbeşte aproape în exclusivitate despre marile investitii, cele pe care ar trebui să le facă statul (şi nu prea le face…) sau diferite companii.

Şi mult prea puţin se vorbeşte despre investitiile care sunt disponibile pentru investitorul individual, ca tine sau ca mine, aşa-numitul „mic” investitor.

Mai ales că oportunităţi pentru astfel de investitii există din plin.

Adevărul este că a deveni şi a te dezvolta ca „mic” investitor individual, în epoca în care ne aflăm, este una din cele mai bune decizii pe care ai putea să o iei vreodată.

Pentru că doar în felul acesta îţi poţi construi o viaţă mai prosperă, în mod durabil, şi pe termen lung poţi ajunge la independenţa financiară.

Pentru că doar TU eşti în măsură să te preocupi de viitorul tău financiar, căci altfel nu ai niciun ajutor – după cum vezi bine şi în aceste zile, statul este mai curând preocupat să-ţi taie un sfert din banii destinaţi ţie, prin pilonul II de pensii.

Aşa că m-am gândit să vin în întâmpinarea ta şi să-ţi ofer câteva informaţii care cred că te-ar putea ajuta să faci din anul 2018 un an mai prosper şi mai profitabil.

 

Îmi face o deosebită plăcere să te invit la workshop-ul “Oportunităţi de investitii în anul 2018 pentru investitorul individual”!

Numele meu este Dan Sulica.

Sunt fizician, ca formaţie, şi timp de 16 ani am predat biofizică studenţilor de la Facultatea de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”.

Dar de mult timp marea mea pasiune sunt investitiile: investesc în imobiliare de peste 17 ani, în fonduri de investitii de 13 ani şi de 7 ani în obligaţiuni, burse de acţiuni, mărfuri şi instrumente derivate.

În tot acest timp am obţinut rezultate bune, dar am făcut şi greşeli mari, care m-au costat scump, însă din care am învăţat enorm.

Motive pentru care mi-am propus să-i ajut şi pe alţii să-şi îmbunătăţească finanţele personale şi să-şi construiască surse de venit pasiv din investitii, astfel că în urmă cu 3 ani am realizat site-ul IdeiSiBani.ro.

Iar acum aş dori să împărtăşesc cu tine câteva moduri practice prin care eu cred ca putem profita de oportunităţile de investitii existente la momentul actual.

Un astfel de workshop am organizat şi la sfârşitul anului trecut şi rezultatele lui au fost foarte bune iar feedback-ul primit din partea participanţilor a fost excelent.

 

Dar anul acesta am o surpriză pentru tine.

Anul acesta workshop-ul este organizat în parteneriat cu prietenul meu Valentin Nedelcu, fondatorul site-ului StiintaBanilor.ro.

Valentin este specialist în taxe şi impozite, fiind consultant fiscal, financiar şi coach, membru în Camera Consultanţilor Fiscali din România.  Dar mai mult decât atât, el este un investitor cu mare experienţă, ce investeste de peste 13 ani în pieţele de capital şi în imobiliare.

În felul acesta, vei avea posibilitatea de a asculta 2 oameni care vorbesc nu numai din cărţi, ci în primul rând din propria experienţă, de a intra în contact cu 2 puncte de vedere şi cu 2 abordări diferite.

 

 

Cititorii site-ului Sfatulparintilor.ro pot beneficia de o oferta speciala si se pot inscrie la acest workshop pentru suma redusa cu 100 lei! Nu uita sa mentionezi site-ul Sfatul Parintilor in momentul inscrierii tale si vei beneficia automat de aceasta oferta speciala.

Mai multe detalii despre workshop sunt aici.

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu