Shop
Ultimele 100 de articole

Munca îngraşă! Cele mai periculoase profesii pentru siluetă

16 iunie 2012, , Vizualizări: 348
sfatulparintilor.ro - Munca ingrasa

Cel puţin aşa consideră angajaţii care au răspuns întrebărilor unei companii de recrutare. Stresul, lipsa de mişcare şi mâncarea nesănătoasă îi fac pe cei care stau la birou să ia în greutate. În plus, aceştia sar peste mesele principale şi, ca să compenseze, mănâncă dulciuri.

Aproape jumătate dintre cei care au răspuns la chestionar spun că s-au îngrăşat în timpul serviciului. Cei mai mulţi dau vina pe stres şi pe mâncatul pe fond nervos.

 

Unii consideră că nu au timp să-şi ia masa, dar sunt şi angajaţi care spun că au parte de meniuri bogate în calorii la petrecerile de la birou. Ba chiar unul din zece repondenţi a recunoscut că nu rezistă tentaţiilor şi gustă din mâncarea colegilor.

 

Potrivit studiului, cei mai vulnerabili sunt agenţii de turism, avocaţii sau specialişti IT. Adică cei care-şi petrec o mare parte din zi pe scaun. Pentru a scăpa de kilogramele în plus, specialiştii recomandă ca pe drumul spre casă să mergem măcar o staţie de maşină pe jos.

 

Şi urcatul scărilor e un bun exerciţiu, iar dulciurile pot fi înlocuite cu fructe sau legume. Şi dacă aveţi în permanenţă senzaţia de foame, beţi multă apă. Cel puţin aşa ne îndeamnă nutriţioniştii.

 

DE CE NE ÎNGRĂŞĂM LA MUNCĂ

 

37 % – stres şi mâncat ,,de nervi”

19 % – sărit peste mese

18 % – petreceri frecvente la serviciu

10 % – pofte necontrolate

 

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu