Care sunt arhanghelii abundenței și prosperității? Cum să le ceri ajutorul! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Care sunt arhanghelii abundenței și prosperității? Cum să le ceri ajutorul!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Job, bani, cariera » Care sunt arhanghelii abundenței și prosperității? Cum să le ceri ajutorul!
Care sunt arhanghelii abundenței și prosperității

Ești pregătit să inviți abundența în viața ta? Vei afla mai jos care sunt îngerii și arhanghelii pe care îi poți ruga să te ajute ca să manifești prosperitate și abundență în viața ta. Dar mai întâi ar trebui să lămurim un lucru. Ce este, de fapt, abundența?

Majoritatea oamenilor din ziua de azi tinde să echivaleze abundența cu avuția, cu banii. Iar în subconștientul lor apare sentimentul că, dacă ar avea mai mulți bani, multe problemele lor de viață ar fi rezolvate. Dar abundența nu înseamnă bani.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Am auzit de multe ori că banii nu echivalează cu fericirea. Dar abundența pe de altă parte… adevărata abundență este direct corelată cu fericirea și iată de ce. Abundența este o stare de conștiință. Când ești aliniat cu energia abundenței, cu conștiința prosperității, atragi în mod natural banii, relațiile, energia, bucuria și vitalitatea necesare pentru a trăi o viață frumoasă și armonioasă. Cu alte cuvinte, ai putea avea toți banii din lume, dar totuși să fii deconectat de ceea ce aduce cu adevărat bucurie și armonie în viața ta.

În același timp, ai putea avea suficienți bani pentru a acoperi cheltuielile esențiale și a-ți plăti facturile, și să te simți prosper, liber, bucuros și complet inspirat și cu poftă de viață. Deci, cum poți trece de la penurie la abundență?

Una dintre modalitățile de a accesa fluxul abundenței, prin alinierea cu o stare de spirit abundentă, este să lucrezi cu Îngerii Abundenței.

Te mai poate interesa: MESAJE saptamanale de la ARHANGHELI pentru ZODII. Ghidare pentru claritatea ta!

Cum să chemi arhanghelii abunndenței și prosperității

Există mulți îngeri ai abundenței și prosperității pe care îi puteți chema pentru a te ajuta să manifești o prosperitate sporită în viața ta. Îngerii și arhanghelii pot lucra cu tine pentru a te elibera de blocajele abundenței financiare, pentru a te alinia cu conștiința abundenței sau pentru a te conecta cu noi idei și oportunități de a manifesta binecuvântări financiare în viața ta. Îngerul tău păzitor este cel mai apropiat aliat al tău și este întotdeauna dispus să ajute în orice domeniu al vieții tale, inclusiv să răspundă la rugăciunile tale de ajutor financiar.

Dar există mulți alți rhangheli care sunt specializați în domenii care te pot ajuta în manifestarea prosperității. Mai jos vei găsi o listă a acestor arhangheli și o scurtă descriere a modului în care te pot ghida în probleme de abundență și prosperitate.

Cheamă-i pe fiecare dintre arhanghelii abundenței și prosperității, individual, pe nume, sau colectiv, pentru a primi sprijin într-o situație specifică sau pentru a te ajuta în general în experiența ta de viață.

Arhanghelul Ariel

Arhanghelul Ariel este cel care supraveghează abundența și prosperitatea. Ariel poate oferi îndrumări ca să găsești calea către o bogăție sporită în toate domeniile vieții tale. De asemenea, îți poate oferi sprijin ca să găsești un loc de muncă, să începi o afacere sau pur și simplu să își aminteștii că meriți abundență financiară în viața ta Ariel te poate ajuta, de asemenea, să te deschideți pentru a primi prosperitatea și banii atât din surse așteptate, cât și din surse neașteptate.

Arhanghelul Chamuel

Arhanghelul Chamuel este un înger al banilor în sensul că te ajută la creșterea încrederii, la construirea succesului în carieră și la găsirea obiectelor pierdute (inclusiv bani). El poate ajuta să scapi de confuzia care poate bloca fluxul prosperitații în viața ta. Dacă te-ai întrebat care înger ajută la carieră… acela este Chamuel!

Arhanghelul Hamied

Arhanghelul Hamied este Arhanghelul Miracolelor. El te poate ajuta să îți restabilești credința în magia vieții, astfel încât să poți experimenta cu adevărat miracolul, fără a se limita la, dar incluzând lumea finanțelor tale.

Arhanghelul Sachiel

Arhanghelul Sachiel este Arhanghelul bogăției, apei și succesului. Apelează la Sachiel pentru sprijin pentru a te sincroniza cu fluxul divin al abundenței și pentru a vedea cum poți elimina blocajele care te împiedică să te aliniezi cu vibrația bogăției.

Arhanghelul Haniel

Arhanghelul Haniel este un înger al Lunii și un aducător de energie. Ea te poate ajuta să îți recuperezi pasiunea pentru viață și să vindeci rănile emoționale care îți blochează abundența și îți limitează finanțele.

Arhanghelul Jeremial

Arhanghelul Jeremial este îngerul care te poate ajuta să faci alegeri în ceea ce privește finanțele tale și să rezolvi problemele de tot felul care apar în experiența ta. Jeremial te poate ajuta să acționezi pentru a vindeca blocajele și pentru a te alinia cu prosperitatea și abundența.

Arhanghelul Metatron

Arhanghelul Metatron este cunoscut drept Îngerul Vieții. În ceea ce privește abundența, el te poate ajuta să te aliniezi cu motivația pentru a crea schimbări pozitive în viața ta. Metatron ajută, de asemenea, la descifrarea visurilor și pasiunilor sufletului tău și la valorificarea aptitudinilor și resurselor pe care le-ai dezvoltat în viețile trecute, astfel încât să poți valorifica aceste abilități și daruri și acum.

Arhanghelul Mihail

Arhanghelul Mihail este Arhanghelul Protecției. El servește, de asemenea, pentru a te alinia cu curajul, puterea. Poate curăța energia negativă și poate vindeca tiparele de gândire limitativă care te trag înapoi, astfel încât să poți avansa în manifestarea viselor și a abundenței.

Arhanghelul Raguel

Arhanghelul Raguel este unul dintre principalii îngeri care lucrează pentru a restabili pacea și armonia pe planeta. El te poate sprijini să vindeci relațiile cu ceilalți oameni și cu banii înșiși. Ceea ce poate fi extrem de important în acțiunea de a aduce în armonie cu fluxul de bani și abundența.

Arhanghelul Raziel

Raziel este Arhanghelul Magiei Divine. El te poate ajuta să manifești prosperitatea și să înțelegi Legile și misterele Universului, astfel încât să le poți folosi pentru a aduce binecuvântări în viața ta. Raziel te poate ajuta, de asemenea, să te aliniezi magic cu oportunitățile sau cu ideile generatoare de venituri prin inspirație divină.

Arhanghelul Sandalfon

Arhanghelul Sandalfon este cunoscut drept unul dintre îngerii care poartă rugăciunile către Divinitate (inclusiv rugăciunile pentru abundență sporită sau cele pentru un miracol financiar). Sandalphon ajută, de asemenea, în activitățile și aspirațiile muzicale. Vrei să faci bani în lumea muzicii? Sandalphon este un înger la care să apelezi pentru a te ajuta să te aliniezi cu oportunități în acest domeniu.

Arhanghelul Zacharael

Arhanghelul Zacharael este unul dintre îngerii capitulării. El te poate ajuta să renunți și să te eliberezi de experiențele distructive care îți pot bloca prosperitatea. El te poate ajuta, de asemenea, să renunți la dependențe și atașamente și să predai rezultatul final celei mai înalte Voințe Divine.

Arhanghelul Zadkiel

Arhanghelul Zadkiel este unul dintre îngerii alchimiei și transmutării spirituale. El te poate ajuta să transformi provocările cu care te confrunți în noi oportunități și binecuvântări. El poate aduce, de asemenea, vindecare emoțională și iertare, făcând loc prosperității și abundenței în viața ta.

Arhanghelul Barakiel

Arhanghelul Barakiel este unul dintre îngerii binecuvântărilor care te poate ajuta să te aliniezi la binecuvântările divine din viața ta. Barakiel are, de asemenea, o prezență atât de pozitivî încât te poate ajuta să afisezi un sentiment de bucurie, recunoștință și optimism, astfel încât să întâmpini orice apare în viața ta cu zâmbet. Ca urmare a faptului că te afli în această stare de bucurie și recunoștință, Barakiel te ajută să manifesti și mai ușor binecuvântările divine. Dacă te-ai întrebat vreodată cine este Îngerul Norocului, acela este Barakiel.

Citeste si: Pietrele semipretioase asociate Arhanghelilor

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 08/02/2023