9 obiceiuri la care ar trebui sa renunti daca vrei sa fii prosper in 2014 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

9 obiceiuri la care ar trebui sa renunti daca vrei sa fii prosper in 2014

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » 9 obiceiuri la care ar trebui sa renunti daca vrei sa fii prosper in 2014
2014 - sfatulparintilor.ro - freedigitalphotos.net

Fiecare om vrea sa fie fericit, sa aiba o viata implinita, sa se bucure de dragoste, prietenie. Si cu toate acestea mai sunt si unele persoane care se comporta complet mizerabil, cu ei si cu ceilalti din jur. Nu fac altceva decat sa invite saracia in propria viata si sa se planga de cat de prost o duc, fara ca macar sa-si dea seama ca atitudinea lor este singura care ii aduce in aceasta situatie.

 

Vrei sa te bucuri de lucruri frumoase in viata si sa fii prosper in noul an? Iata care sunt obiceiurile la care ar trebui sa renunti, in cazul in care le ai si tu.

 

 

1. Teama ca vei ramane fara bani

Vremurile pe care le traim sunt de o instabilitate cum rar s-a mai vazut. Cu toate acestea, teama ca iti vei pierde jobul, ca iti vei cheltui toate economiile, ca vei ramane fara bani nu face decat sa atraga aceste situatii in viata ta. In loc sa te concentrezi pe frica, concentreaza-te pe ceea ce ai si fii recunoscator.

 

 

2. Plictiseala

Unii oameni isi cultiva sentimentul ca viata este previzibila, ca urmeaza sa se intample X si Y, programandu-si astfel viitorul in culori sumbre. Indiferent cu cine se intalnesc se plang de viata lor plictisitoare, care nu le mai aduce nicio bucurie.

 

 

3. Atitudine negativa si certuri

Atunci cand iti pui etichete negative si ai atitudini negative fata de tine insuti si fata de cei din jur, vei vedea ca incet incet lumea te va ocoli si, mai mult, norocul si prosperitatea vor uita de tine. Cu cat esti mai negativist, cu atat mai multi oameni asemeni tie vei aduna in jur si vei avea parte de conflicte si certuri care te vor face si mai morocanos.

 

 

4. Intentii negative

Mai exista si genul de persoane care se simt bine facand rau. Vorbesc urat, jignesc, umilesc. Nu ii afecteaza durerea celorlalti.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 26/12/2013