Shop
Ultimele 100 de articole

Hachiko, în variantă reală. Un cățel din Brazilia parcurge zilnic același traseu pe care îl făcea cu stăpânul lui care a murit în urmă cu doi ani

03 aprilie 2017, , Vizualizări:

Thor, un câine Akita japonez din Brazilia, a înduioșat întreg mapamondul, cu loialitatea sa. Deși stăpânul lui a murit în urmă cu doi ani, el continuă zilnic să refacă același traseu pe care îl făcea cu acesta, potrivit publicației britanice Metrou.

În fiecare zi, Thor merge pe străzile din Capacava do Sul, din sud-estul Braziliei, pe același traseu pe care el și stăpânul lui, Claudio, obișnuiau să-l facă zilnic.  Patrupedul  a devenit o celebritate printre localnici, datorită tributului pe care i-l aduce fostului sau stăpân, iar povestea lui a ajuns în ziarele din întraga lume așa cum s-a întâmplat și în filmul  „Hachiko: Povestea unui câine”, în care joacă Richard Gere.

Claudio a murit în 2015, la vârsta de 58 de ani, iar Thor a fost vizibil afectat, lipsindu-i pe semne, prietenul lui cel mai bun. Saionara Freitas, o vecină a bărbatului, i s-a făcut milă de cățel, văzând cât de nefericit e și l-a adoptat. “A încetat să mai mănânce, după moartea lui Claudio. Stătea întins în curtea casei, fără să se miște zile întregi. Era evident că era trist și îi era dor de prietenul său de-o viață. Eram așa supărată când îl vedeam atât de trist, așa că am rugat familia lui Claudio să mi-l dea mie în grijă, pentru că Thor era deja obișnuit cu mine și stătea cu mine fără probleme. Însă, deși am grijă de el în fiecare zi, inima lui îi aparține tot lui Claudio ”, a declarat femeia pentru Metro.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.