Shop
Ultimele 100 de articole

Urare de mama: Iti doresc suficient… Tu ce ii doresti copilului tau?

22 decembrie 2017, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - emotionalul de weekend

Ce le putem dori copiilor nostri? Ce le putem ura? Am vrea ca ei sa aiba tot ce n-am avut noi, sa faca tot ce n-am putut noi, sa aiba mai mult, sa ajunga mai departe. Orice parinte isi doreste aceste lucruri pentru copilul sau. Iata o poveste inspirata din viata reala care ne da o alta semnificatie a cuvantului „suficient”…

 

 

De curand, pe un aeroport am fost martorul la despartirea unei mame de fiica sa. Tocmai se anuntase imbarcarea, cele doua si in timp ce se strangeau in brate, mama i-a spus:

„Te iubesc si iti doresc suficient!”.

 

Fiica a replicat: „Mama viata noastra impreuna a fost mai mult decat suficienta. Dragostea ta este tot ce am avut nevoie vreodata. Iti doresc si eu suficient, mama”. S-au sarutat si fiica a plecat.

 

Mama s-a apropiat de fereastra la care eu eram asezat. Mi-am dat seama ca era gata sa izbucneasca in plans. Am incercat sa nu fiu intruziv, insa ea mi-a spus: „V-ati despartit vreodata de cineva stiind ca n-o sa-l mai vedeti niciodata?” „Da”, i-am raspuns. „Iertati-ma ca va intreb, dar de ce credeti ca n-o sa va mai vedeti fiica?”

 

„Sunt batrana, iar ea locuieste mult prea departe. Am o multime de provocari de infruntat si adevarul este ca urmatoarea ei calatorie va fi pentru a participa la funerariile mele”, mi-a spus.

 

„Cand ati spus <<La revedere>> v-am auzit spunand, <<Iti doresc suficient>>, puteti sa-mi spuneti ce inseamna?”

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.