Shop
Ultimele 100 de articole

10 lucruri pe care oamenii puternici nu le fac

26 ianuarie 2017, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - rosu si albastru - oameni - freedigitalphotos.net

Uneori, in viata nu lucrurile pe care le face cineva fac diferenta ci lucrurile pe care le evita au cel mai mare efect. Fiintele umane au o adevarata adversiune fata de a nu face ceva; oamenii cred ca pentru a avea rezultate trebuie sa existe o actiune initiala. Insa pentru ca aproape intotdeauna fac ceva, aceste actiuni au un efect mai degraba negativ decat pozitiv.

Insa oamenii puternici nu fac anumite lucruri pentru a obtine rezultate remarcabile intr-o perioada scurta de timp. Iata care sunt acestea:


1. Disecarea trecutului

Persoanele puternice se concentreaza pe clipa prezenta sau pe viitorul apropiat. Ei inteleg ca trecutul nu poate fi schimbat, iar viitorul indepartat este la fel de predictibil precum vremea.

 

 

2. Raman in zona de confort

Zona de conforn este un loc periculos, un abis intunecat unde daca ramai pentru o perioada prea lunga risti sa te pierzi in totalitate. Daca ramai in zona de confort nu faci decat sa renunti la viata.

 

 

3. Nu asculta parerea celorlalti

Numai prosti cred ca le stiu pe toate. Nimic nu se compara cu un brainstorming cand este vorba despre noi idei. Iar o idee buna, este o idee buna indiferent de la cine vine. Nu te lasa condus de ego; daca cineva iti da un sfat bun, ia-l si profita de el.

 

 

4. Evita schimbarile

Ceea ce oamenii puternici inteleg, iar cei slabi nu este faptul ca schimbarile sunt inevitabile. Iar incercarea de a evita inevitabilul este lipsita de sens. Prin urmare incercarea de a evita schimbarea este lisit de sens; este pierdere de timp si energie.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.