Shop
Ultimele 100 de articole

De ce nu trebuie sa te vopsesti cand esti la menstruatie

22 iulie 2021, , Vizualizări:
De ce nu trebuie sa te vopsesti cand esti la menstruatie

Daca te gandesti sa te programezi la salon pentru a-ti vopsi parul, asigura-te ca nu esti la menstruatie. De ce nu trebuie sa te vopsesti cand esti la menstruatie?


Ar trebui sa eviti decolorarea parului chiar inainte sau in timpul menstruatiei, deoarece substantele chimice va pot da dureri de cap. Pe tot parcursul ciclului menstrual sensibilitatea la durere se schimba si poate atinge varful chiar inainte de a incepe sangerarea.

Ce se intampla daca te vopsesti cand esti la menstruatie

Orice hair stylist va va spune ca este foate important daca esti la menstruatie atunci cand iti vopsesti parul. Modificarile nivelului de estrogen al femeilor – care pot aparea in timpul menstruatiei – pot afecta sensibilitatea la durere.

Nivelurile ridicate de estrogen pot duce la „sistemul analgezic” al creierului care elibereaza endorfine pentru a suprima durerea. Cand estrogenul este scazut, inseamna ca nu puteti regla si durerea si sunteti mai sensibil la aceasta.

Desi multe femei sunt mai sensibile in timpul menstruatiei, fiecare persoana este diferita, iar unele declara ca simt contrariul. Nu toate femeile au aceeasi experienta in timpul menstruatiei.

Citeste si: Vopsea de par in functie de culoarea pielii. Sfaturi ca sa o alegi pe cea potrivita pentru tine – FOTO + VIDEO

Vopseaua de par se prinde in timpul menstruatiei?

Menstruatia este un moment in care echilibrul hormonal al unei femei se schimba. Temperatura corpului si reactia sa la anumite substante chimice se schimba. Din acest motiv, utilizarea vopselei de par in timpul menstruatiei nu se mentine pe par. Chiar si frumoasele tale coafuri pot fi distruse in cateva ore.

Femeile care isi vopsesc parul cu culori deschise, precum blond, rosu sau platina, sunt nemultumite de rezultatele culorilor.

Deoarece vopseaua nu se poate tine pe par in mod eficient, nu este posibila obtinerea culorii dorite in acest timp.

Desi este posibil sa vopsiti parul in nuante mai inchise, pentru culori mai deschise, probabil ca ar trebui sa asteptati pana dupa menstruatie.

Te mai poate interesa: Cand nu e bine sa te vopsesti la par. Greseli frecvente pe care le faci cand iti vopsesti parul

Imagine de press 👍 and ⭐ de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.