Atentie la fata ta! Ce afectiuni poti depista privindu-te in oglinda - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Atentie la fata ta! Ce afectiuni poti depista privindu-te in oglinda

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Frumusețe și stil » Atentie la fata ta! Ce afectiuni poti depista privindu-te in oglinda
fata ta - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - people-2604159_1920

Daca la o simpla privire aruncata in oglinda observi ca ai buzele crapate, ochii injectati sau riduri adanci, inseamna ca organismul tau iti transmite mesaje ca ceva nu este in regula. Iar fata ta este mesagerul

Iata cateva indicii cu privire la starea ta de sanatate reflectata de fata ta, pe care le-au observat cercetatorii de la Scoala de Medicina Yale, din Statele Unite.

Riduri adanci – oase slabe

Explicatie:oasele si pielea au in compozitie colagen. Cum lipsa de colagen contrituie la aparitia ridurilor, trebuie sa va ganditi sa va duceti la un control daca observati niste rIduri adanci pe fata.

Pleoape cazute – paralizie faciala

Explicatie:Paralizia faciala face dificila deschiderea ochilor si poate duce si la „caderea” gurii. Paralizia fetei provoaca inflamarea unui nerv care afecteaza transmiterea mesajelor de la creier catre muschii fetei.

Citeste si: Semnificatia alunitelor de pe fata ta. Ce mesaje au acestea in functie de locul in care apar

Cercuri albe pe iris – colesterol ridicat

Explicatie:Colesterolul ridicat poate duce la aparitia unor cercuri albe in jurul irisului, dar si la aparitia unor depozite galbui de grasime sub piele si in jurul ochilor.

Pleoape palide – anemie

Explicatie:Lipsa de fier, care este responsabil cu producerea de globule rosii in sange, duce la anemie. Iar atunci cand pleoapa inferioara este palida este un semn ca e posibil sa se fi instalat anemia.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 01/05/2022