Semnificatia alunitelor de pe fata ta. Ce mesaje au acestea in functie de locul in care apar - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Semnificatia alunitelor de pe fata ta. Ce mesaje au acestea in functie de locul in care apar

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Semnificatia alunitelor de pe fata ta. Ce mesaje au acestea in functie de locul in care apar
Semnificatia alunitelor de pe fata
Credit foto: Depositphotos.com

Potrivit Almanahului chinezesc Tung Shu, alunitele pe care oamenii le au pe fata au o anumita semnificatie.

Semnificatia alunitelor de pe fata ta. Compara-ti fata cu diagrama de mai jos si afla ce numar iti corespunde.

semnificatie alunite

Pozitiile 1-3

In copilarie esti rebel, spirit liber. Esti creativ si lucrezi foarte bine daca ti se da mana libera. Te descurci mult mai bine in postura de antreprenor decat in cea de angajat.

Pozitia 4

Esti o persoana impulsiva, cu o personalitate exploziva. Ai tendinta sa fii certaret, insa nu tii dusmanie. Daca ai cum sa-ti scoti aceasta alunita, vei deveni mai calm dupa ce o indepartezi.

Pozitia 5

Te bucuri de prosperitate in aceasta viata, insa muncesti din greu pentru a o obtine. Ai grija cui spui despre veniturile tale, caci sunt multe persoane invidioase. Fii atent si la cei care iti promit venituri substantiale in tip scurt. Urmeaza-ti instinctele si nu te increde in oricine. Nu lasa pe nimeni sa-ti gestioneze finantele.

Pozitia 6

Esti o persoana creativa, cu inclinatii artistice. Urmand aceasta cale poti avea faima si succes. Asculta-ti inima si alege alte cai decat cele conventionale. Succesul vine doar daca esti suficient de curajos.

Citeste si: Semnificatia misterioasa a alunitelor: Ce soarta ai in functie de asta

Pozitia 7

Familia largita iti poate aduce neplaceri si suferinta. Lamureste orice diferend ai avea cu membrii familiei si treci mai departe, daca vrei sa ai mintea limpede.

Pozitia 8

Situatia financiara va fi mai mereu sub semnul intrebarii pentru ca ai tendinta sa cheltui mai mult decat iti permiti. Esti tentat de jocurile de noroc unde poti pierde mici averi.

De asemenea, iti place sa flirtezi cu persoanele de sex opus si sa ai un comportament sexual care ti-ar putea aduce necazuri.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 31/03/2024