Shop
Ultimele 100 de articole

Semnificatia alunitelor de pe fata ta. Ce mesaje au acestea in functie de locul in care apar

10 ianuarie 2021, , Vizualizări:
Semnificatia alunitelor de pe fata

Pozitia 9

Este recomandat sa scapi de aceasta alunita caci iti poate aduce o multime de probleme in plan sexual.

Pozitia 10

Esti o persoana norocoasa. Iti plac familiile numeroase, asa ca vei avea multi copii si nepoti. Cei apropiati te vor ajuta atat material, cat si emotional.

Pozitia 11

Ai tendinta sa fii bolnavicios. Este o idee buna sa indepartezi aceasta alunina, mai ales daca este mare si inchisa la culoare.

Pozitia 12

Esti o persoana echilibrata. Nu vei fi foarte bogata, insa vei trai viata din plin, intr-o casa frumoasa alaturi de o familie iubitoare.

Femeile cu o alunita in aceasta pozitie sunt foarte norocoase.

Pozitia 13

Relatia cu copiii nu este imbucuratoare. Nu prea ai ce sa faci decat sa inveti lectia tolerantei.

Pozitia 14

Esti vulnerabil la alimente si te poti confrunta cu multe alergii. Sau poate ca esti mancacios si asta iti aduce necazuri.

Pozitia 15

Esti tot timpul in miscare, tot timpul renovezi si redecorezi casa. Iti plac lucrurile noi si nu esti foarte fericit daca ramai mult timp intr-un loc. Iti plac calatoriile si esti un fin observator.

Pozitia 16

Este recomandat sa fii atent la ce mananci, dar si la viata amoroasa. Acestea sunt cele doua mari probleme din viata ta. Ai tendinta sa iei mult in greutate, ceea ce te duce in pragul depresiei, dar si sa te implici in relatii cu mai multe persoane, ceea ce te va stresa la maximum.

Pozitia 17

Esti o persoana activa din punct de vedere social si esti un bun comunicator. Ai tendinta sa fii incapatanat, ceea ce nu-ti va crea o reputatie foarte buna. Cand ceilalti nu te vad asa cum vrei tu, iti poate scadea stima de sine.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.