Vedetele și copiii lor s-au distrat în parcul Miramagica din Herăstrău - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Vedetele și copiii lor s-au distrat în parcul Miramagica din Herăstrău

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Exclusiv: părinți vedete » Vedetele și copiii lor s-au distrat în parcul Miramagica din Herăstrău
miramagica 2018

Vedete îndrăgite de public au petrecut câteva ore de neuitat alături de copiii lor în parcul de distracții Miramagica din Herăstrău. Vineri seara a avut loc Back to School Party, ultima mare petrecere înaintea începerii școlii, astfel că invitații, alături de cei mici, s-au bucurat de atracțiile parcului și au asistat și la un concert special susținut de Xonia.

 

miramagica 2018

Anda Adam a sosit alături de fiica ei, Evelin.

Micuța s-a plimbat cu trenulețul colorat, s-a învârtit în caruselul pentru copii mici, pentru ca apoi să urce alături de mama ei pe scenă și să danseze pe muzica Xoniei. A fost prima reprezenație publică de acest tip a micuței în vârstă de aproape doi ani, iar publicul prezent în parc a răsplătit-o cu multe aplauze.

 

miramagica 2018

Amalia Enache a ajuns pentru prima dată în parcul Miramagica alături de fiica ei, Alma, și de primul „prieten” al acesteia, un băiețel cu care se înțelege foarte bine și, alături de care s-a jucat sărind pe trambulina colorată din incinta parcului.

 

miramagica 2018

Giulia Anghelescu a trăit momente pline de adrenalină alături de fiica sa, Antonia, urcându-se pe platforma turnului Spark, ce avea sa le plimbe cu mare viteză de sus până jos și de jur împrejur, sfidând parcă legea gravitației. Cele două s-au urcat apoi în racer-ul Airbone Shot, în care s-au simțit ca într-o călătorie în spațiu. La fel au procedat și Andreea Perju, alături de cele două fiice ale sale.

 

miramagica 2018

Anca Serea a sosit la Miramagica alături de trei dintre copii săi, Sara, David și Moise.

Împreună au urcat în marea roată a parcului, de unde au putut admira, de la înălțime, împrejurimile superbe ale locației, precum și Bucureștiul luminat la sosirea serii.

 

miramagica 2018

Oana Ioniță, la rândul ei, s-a plimbat alături de fetița și de băiatul său, în bărcuțele tamponabile ce pluteau pe apa bazinului din incinta parcului și, apoi, în mașinuțele tamponabile, amuzându-se copios împreună.

 

miramagica 2018

Ela Crăciun, însărcinată în opt luni, a sosit la Miramagica alături de fiica ei, Alesia, aceasta din urmă bucurându-se, împreună cu alți copii, de atracțiile parcului, preferând turnul Spark și racer-ul Airbone Shot.

 

miramagica 2018

Cristina Mihaela Dorobanțu a ajuns la petrecere alături de prietena ei, Diana Bart, și de fiica acesteia, Maira.

 

miramagica 2018

Iuliana Marciuc a participat la eveniment alături de fiul ei, David, și de fiica unor prieteni apropiați. Eli Roman i-a oferit băiatului său bucuria de a se plimba cu trenulețul Funny Express. De aceeași distracție au avut parte și Irina Mohora, Laura Lăzărescu (Amadeus) și Simona Dragomir, alături de copiii lor.

 

miramagica 2018

Xonia a prezentat în premieră noul său clip, pentru piesa Crave You, ce a fost filmat chiar în parcul Miramagica. Arista a susținut un recital memorabil pe scena din incinta parcului, în fața fanilor săi, pentru ca apoi să se bucure de atracțiile Miramagica alături de prietenii și colegii ei.

 

Miramagica este parcul de distracții preferat de majoritatea copiilor, dar și a celor mari, care sunt în căutarea unui loc de basm, cu atracții moderne, culoate, ca în parcurile de distracții de peste hotare. Miraagica a devenit și parcul preferat al vedetelor, acestea petrecând des aici momente de neuitat. Printre acestea, și Corina, Simona Pătruleasa, DJ Wanda, Alina Sorescu, Giulia Nahmany, Adina Halas.

Cuvinte cheie:
Data articol: 11/09/2018