Mihai Petre, despre cum te schimba copiii: "Cred ca orice barbat devine un barbat mai bun dupa ce are copii" - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mihai Petre, despre cum te schimba copiii: „Cred ca orice barbat devine un barbat mai bun dupa ce are copii”

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Exclusiv: părinți vedete » Mihai Petre, despre cum te schimba copiii: „Cred ca orice barbat devine un barbat mai bun dupa ce are copii”
MIHAI PETRE tatic - FACEBOOK - 10003718_639062669500002_370693699_o

Mihai Petre este îndrăgitul jurat al emisiunii Românii au talent. Pentru că dansul face parte din viața sa, alături de școala sa de dans mai este implicat și în proiecte care încurajează mișcarea și, desigur, în viața fiicelor sale, Catinca și Ariana. În calitate de tată crede în relațiile cât se poate de adevărate și preferă să explice copiilor săi chiar și când impune reguli. Promovează abordarea pozitivă și își dorește ca fetele sale să aleagă meseria pe care și-o doresc pentru că în viața este esențial să îți placă profesia aleasă. Vei afla în continuare și alte lucruri interesante pe care ni le-a împărtășit despre familia sa. 

1. Care sunt sunt principalele provocări ale unui tată de fete?Eu nu le simt ca pe niște provocări. Pentru mine este o bucurie să trăiesc alături de fetele mele și să particip la interviu mihai petreeducația lor, să le învăț lucruri și să ne bucurăm de tot ce se întâmplă împreună în relația de familia. Este foarte important să fii foarte cinstit cu copiii și să nu îi subestimezi niciodată, să ai o relație cât se poate de adevărată. Cred că aceasta este cheia succesului. Și să te joci mult, să îi faci să zâmbească, să fie totul o joacă. Mi se pare o plăcere, nu o provocare și îmi doresc să pot petrece și mai mult timp cu ele.


2. Ce impact a avut apariția copiilor asupra vieții tale profesionale? Cum îți organizezi programul?Impactul este pozitiv. În primul rând înțeleg mult mai bine copiii și tot ce ține de educația lor. Am ajuns să simt cumva mult mai bine, m-au învățat foarte mult fetele mele. Programul se face, dacă te organizezi bine și îți împarți bine responsabilitățile, nu este o problemă.

Citește continuarea pe Qbebe: http://bit.ly/2qUlrtx

Foto: Mihai Petre – Facebook

Cuvinte cheie:
Data articol: 30/10/2019