Dana Nalbaru, marturisiri despre fetita adoptata. " Dumnezeu mi-a dat puterea de a intelege" - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Dana Nalbaru, marturisiri despre fetita adoptata. ” Dumnezeu mi-a dat puterea de a intelege”

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Exclusiv: părinți vedete » Dana Nalbaru, marturisiri despre fetita adoptata. ” Dumnezeu mi-a dat puterea de a intelege”
sfatulparintilor.ro - Dana Nalbaru - ana si copiii

Dana Nalbaru si Dragos Bucur formeaza unul dintre cele mai solide cupluri si au impreuna doi copii, Sofia si Kadri. In urma cu doi ani, cei doi au decis sa adopte o fetita, Roxana, de etnie roma. „Eu nu sunt rasista,” spunea Dana Nalbaru la momentul respectiv.
„D-zeu mi-a dat puterea de a intelege”

Fosta componenta a trupei Hi-Q a marturisit ca atat ea cat si sotul sau si-ai dorit foarte mult sa o adopte pe fetita, dar nu inaite de a discuta si cu ceilalti doi copii ai lor.

„Daca unul dintre noi isi dorea mai mult sau mai putin, nu adoptam. Nu o adoptam pe Roxana. Nu faceam pasul asta. Deci amandoi ne-am dorit la fel de mult. A fost o decizie asumata si discutata cu ceilalti 2 copii ai nostri. Desi Kadri era mic a contat foarte mult parerea lui. Inainte de a veni Roxana, i-am explicat, el este un copil cu o capacitate intelectuala bine dezvoltata si din reactiile pe care le-a avut mi-am dat seama care ar fi reactia lui vis a vis de a adopta un copil, membru in familie.
Citeste continuarea pe COPILUL.RO

Data articol: 30/07/2019