Tatici vedeta: interviu cu Serban Copot, initiatorul programului "Liga exploratorilor" - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Tatici vedeta: interviu cu Serban Copot, initiatorul programului „Liga exploratorilor”

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Exclusiv: părinți vedete » Tatici vedeta: interviu cu Serban Copot, initiatorul programului „Liga exploratorilor”
Serban Copot

Serban Copot este cunoscut de catre public drept membru al formatiei Animal X, apoi ca participant in cadrul emisiunii Asia Express, insa cel mai important rol al sau din prezent este acela de initiator pentru „Liga exploratorilor” prin care incearca sa construiasca o comunitate de parinti si copii in care subiectul „timp liber” sa insemne plimbari in siguranta in sanul naturii. In ceea ce priveste viata sa de familie, marturiseste ca nu doar o data s-a implicat in schimbarea scutecelor baietilor sai, curiosi, iubitori si nazdravani. Incearca sa le cultive copiilor sai dragostea si responsabilitatea fata de natura, dar si fata de semeni.


1. Esti implicat in proiecte variate si numeroase, dar tii foarte mult la timpul petrecut in familie. Cum iti organizezi programul? Cat timp reusesti sa petreci cu copiii?
Nicio zi nu seamana cu cealalta, asadar incerc sa imi adaptez programul astfel incat sa stau cu puii mei cat mai mult.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo


2. Povesteste-ne despre proiectele de suflet in care esti implicat in prezent.
In acest moment Alfa si Omega pentru mine este „Liga Exploratorilor”. Construim o comunitate de parinti si copii in care subiectul „timp liber” sa insemne plimbari in siguranta in sanul naturii. Samburele acestei campanii este cartea „Manualul Exploratorului”, in care prezint in 15 capitole absolut toate tehnicile de care un copil are nevoie pentru a se descurca in natura atunci cand nu mai are semnal la telefon. De altfel, cartea este si o unealta foarte buna pentru a apropia parintii de copil prin idei de petrecere a timpului liber intr-un mod constructiv si educativ.

Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Data articol: 25/05/2019