Tatici vedeta: interviu cu CRBL - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Tatici vedeta: interviu cu CRBL

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Exclusiv: părinți vedete » Tatici vedeta: interviu cu CRBL
Tatici vedeta: interviu cu CRBL
CRBL, jurat al indragitei emisiuni Next Star, un show la care participa cei mai talentati copii ai României din diverse domenii, este tatal unei fetite in vârsta de aproape 7 ani. Este cel mai bun prieten al Alesiei si, alaturi de sotia sa Elena, formeaza o echipa in cresterea ei. Nu putem decât sa speram ca Eduard Mihail Andreianu sau, pe scurt, Eduard Andrei ne va include si pe noi in rândul prietenilor. Noi l-am inclus deja in rândul taticilor pe care ii admiram.
1. Esti unul dintre oamenii aceia minunati care ne incarca mereu cu energie pozitiva. De unde preiei aceasta energie? Cum reusesti sa o daruiesti mai departe atât de natural?
Asta sunt eu. Cred ca ma alimentez de la cei din jur dar, in special, de la copii. Lucrez de peste 20 de ani cu copiii, prin prisma scolii de dans.
2. Povesteste-ne despre scoala de dans pentru copii. Ce te-a determinat sa o infiintezi?
Am vrut sa duc mai departe visul meu ca dansator de breakdance si streetdance si sa contribui substantial la comunitatea de dansatori. Dupa atâtia ani, sunt foarte mândru de ceea ce am realizat si cred ca am reusit sa ramân pentru multi români unul dintre primii care au facut asta. In continuare, vad si aud ca elevi care au trecut pe la scoala mea au ajuns mari, sunt campioni sau au ajuns cântareti celebri.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Data articol: 29/04/2017