Respectati-ma! Muncesc mult! Kim Kardashian si fiica ei intr-un interviu sincer si o sedinta foto spectaculoasa - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Respectati-ma! Muncesc mult! Kim Kardashian si fiica ei intr-un interviu sincer si o sedinta foto spectaculoasa

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Exclusiv: părinți vedete » Respectati-ma! Muncesc mult! Kim Kardashian si fiica ei intr-un interviu sincer si o sedinta foto spectaculoasa
http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2017/09/kim-kardashian-in-cel-mai-sincer-interviu.jpg

Cu siguranta ca putini sunt cei care nu au auzit macar o data de Kim Kardashian. Actrita, model, femeie de afaceri, stilist si realizator al reality show-ului care ii poarta numele, vedeta si-a asigurat un loc cald si destul de solid in randul figurilor iconice ale Hollywood-ului.

 

Unii o critica si in somn, altii o admira pana la stele si inapoi. In viata personala are la activ o fetita de 4 ani, North, un baietel de 1 an si 6 luni, Saint si un sot la fel de celebru – cantaretul Kanye West.

 

In cadrul unui interviu acordat recent site-ului interviewmagazine.com , insotit de o sedinta foto uluitoare, inspirata de ipostazele in care Prima Doamna a Americii, Jackie Kennedy, obisnuia sa apara cu fiica ei, Kim trage putin perdeaua de la fereastra sufletului sau si vorbeste sincer despre cum se imbina cariera cu viata personala, despre ce inseamna sa iti fie familia mereu in lumina reflectorului, camere de filmat in casa aproape non-stop, intimitate putina si multe, extrem de multe griji legate de aparitia copiilor in seriale si impactul celebritatii asupra linistii lor.

 

Citeste  mai multe pe Qbebe.ro.

Data articol: 16/09/2017