Shop
Ultimele 100 de articole

Octavia Geamănu a făcut cumpărăturile pentru băiețelul ei! Iată ce a ales!

04 septembrie 2016, , Vizualizări: 723

Octavia Geamănu și-a alocat sâmbătă câteva ore pentru a face shopping pentru copilul său, Andrei, ce va veni pe lume peste doar două luni.

Prezentatoarea Observatorului Special de la Antena 1 a sosit la Baby Boom Show, târgul pentru copii și viitoare mămici, de la Romexpo, pentru a analiza toate ofertele de pe piață și, în final, a decis să achiziționeze un cărucior 2 în 1 Graco Evo, ce se poate transforma și în landou.

Vedeta a ales un model în nuanțe de negru și gri, mult mai ușor de întreținut.

Octavia a colindat apoi culoarele pavilionului central Romexpo pentru a găsi noi produse și servicii pentru cel mic și pentru perioada sarcinii, mai ales că multe dintre acestea aveau mari discounturi: scaune auto pentru copii, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru bebeluși, produse alimentare specifice, jocuri și jucării, articole pentru sănătatea și creșterea copiilor, precum și servicii medicale destinate gravidelor, bănci de celule stem, centre de pregătire pentru naștere și post naștere.

 

anda-adam-baby-boom-show-1

La Baby Boom Show au ajuns zilele trecute și Anda Adam, Șerban Copoț, fiecare achiziționând câte un scaun auto pentru copiii lor, cât și Andreea Runceanu, care a cumpărat cărți educative pentru cei doi băieți ai săi.

Târgul pentru copii de 0-7 ani și viitoare mămici, Baby Boom Show, este deschis la Romexpo până în această seară, la orele 18.00.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Gradinita
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu