Shop
Ultimele 100 de articole

Luna copiilor pe Sfatulparintilor.ro: Recunoşti VEDETA?

02 iunie 2012, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - Recunosti vedeta?

E luna iunie, luna copiilor, prilej cu care Sfatulparintilor.ro te invită să păşesti în lumea copilăriei şi să te laşi provocat de campania noastră “Recunoaşte cine este vedeta din imagine?”.

De câte ori nu ne-am pus întrebarea: “Oare cum arătau vedetele de azi când erau copii?”. Ei bine, un număr mare de vedete îndrăgite de publicul din România au răspuns afirmativ campaniei Sfatulparintilor.ro şi ne-au pus la dispoziţie – în exclusivitate – imagini inedite de când erau mici.

O adevărată încântare să descoperi în spatele chipului unor copii dulci, talentaţi, deosebiţi, actuale vedete a căror menire de viaţă este aceea de a oferi publicului tot ceea ce au mai bun ca adulţi.

 

După vedeta de ieri, MIRCEA RADU, pe care mulţi dintre voi l-aţi recunoscut, este timpul pentru o nouă provocare.

 

 

Recunoşti VEDETA de azi?

Este femeie de afaceri. L-a cunoscut pe cel ce avea să-i devină soţ la o emisiune TV, iar acum face carieră şi în televiziune.

 

Iată ce scrie vedeta pe blogul său despre 1 iunie.

 

„Este primul 1 iunie din viaţa mea, când nu mai sunt eu copilul… Este primul 1 iunie din viaţa mea când am încă două motive de a fi fericită. În primul rand, pentru că 1 iunie este acum şi ziua copilului meu. În al doilea, pentru că, fiind născut pe data de 1, va împlini zece luni!

Pentru 1 iunie, toţi părinţii lumii caută un cadou, oricât ar fi de mic, pentru copilul lor. Eu le-aş propune, acum, să caute un cadou sănătos, oricât de uşor ar fi să cauţi ceva dulce sau o jucărie fenomenală.

Nimic nu are mai mare importanţă, pentru un părinte, decât sănătatea copilului. Gândiţi-vă la tragediile din presă şi la acei copii care nu vor mai avea 1 iunie!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copilul din imagine este actuala vedeta de televiziune… Oana Turcu Brancu.

 

sfatulparintilor.ro - Oana Turcu Brancu - Antena 2

 

Te aşteptăm şi luni să descoperi următorul fost copil actuală vedeta a campaniei Sfatulparintilor.ro.

 

 

 

Mai multe vedete aici.

 

 

Cuvinte cheie: , , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.