Shop
Ultimele 100 de articole

Luna copiilor pe Sfatulparintilor.ro: Recunoşti VEDETA?

04 iunie 2012, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - Recunosti vedeta?

E luna iunie, luna copiilor, prilej cu care Sfatulparintilor.ro te invită să păşesti în lumea copilăriei şi să te laşi provocat de campania noastră “Recunoaşte cine este vedeta din imagine?”.

De câte ori nu ne-am pus întrebarea: “Oare cum arătau vedetele de azi când erau copii?”. Ei bine, un număr mare de vedete îndrăgite de publicul din România au răspuns afirmativ campaniei Sfatulparintilor.ro şi ne-au pus la dispoziţie – în exclusivitate – imagini inedite de când erau mici.

O adevărată încântare să descoperi în spatele chipului unor copii dulci, talentaţi, deosebiţi, actuale vedete a căror menire de viaţă este aceea de a oferi publicului tot ceea ce au mai bun ca adulţi.

 

După MIRCEA RADU şi OANA TURCU BRANCU –  pe care mulţi dintre voi i-aţi recunoscut, este timpul pentru o nouă provocare.

 

Sărbătoreşti cu noi 10 ani de PIPO şi câştigi! Participă la concurs aici!

 

Recunoşti VEDETA de azi?

Este cântăreţ în vogă, unul din idolii generaţiei tinere şi din când în când ne anunţă că vrea să plece de pe planetă. E mai tot timpul pus pe şotii şi responsabil cu buna dispoziţie.

 

Iată ce a declarat într-un interviu acordat ziarului Adevărul.

“La prima serbare de la grădiniţă, nu am spus niciun cuvânt, deşi ştiam totul pe de rost. Când am venit acasă, în schimb, ai mei m-au înregistrat în timp ce recitam cap coadă toate textele. La 18 ani am primit cadou acea înregistrare. (…) Eram un copil dificil din câte am auzit: încăpăţânat, voiam ca lucrurile să fie aşa cum îmi doream eu şi eram întotdeauna pedepsit în consecinţă. Eram foarte energic, stăteam foarte mult pe afară pentru că trebuia să-mi consum energia… asta nu s-a schimbat prea mult nici acum, doar că mi-a mai crescut barba”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copilul din imagine este nimeni altul decât… Andrei Tiberiu Maria, alias SMILEY.

 

sfatulparintilor.ro - Smiley - Recunosti vedeta

 

 

 

 

Ultimul videoclip al lui Smiley îl puteţi urmări aici.

 

 

 

 

 

Te aşteptăm şi mâine să descoperi următorul fost copil actuală vedeta a campaniei Sfatulparintilor.ro.

 

 

 

Mai multe vedete aici.

 

Cuvinte cheie: , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.