Shop
Ultimele 100 de articole

Luna copiilor la Sfatulparintilor.ro: Recunoşti VEDETA?

06 iunie 2012, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - Recunosti vedeta?

E luna iunie, luna copiilor. Păşeşte în lumea copilăriei şi lasă-te provocat de campania noastră “Recunoşti VEDETA?”. O adevărată încântare să descoperi în spatele chipului unor copii dulci, talentaţi, deosebiţi, actuale vedete a căror menire de viaţă este aceea de a oferi publicului tot ceea ce au mai bun ca adulţi.

 

I-aţi recunoscut pe rând pe…

MIRCEA RADU

OANA TURCU BRANCU

SMILEY

CRINA ABRUDAN

 

 

 

Este timpul pentru o nouă provocare…

 

 

Sărbătoreşti cu noi 10 ani de PIPO şi câştigi! Participă la concurs aici!

 

 

Recunoşti VEDETA de azi?

Este membru al Asociaţiei Internaţionale a Criticilor de Teatru şi membru UNITER. Este prezentatorul şi realizatorul celei mai longevive emisiuni culturale din România, pentru care a primit şi nenumărate premii de specialitate.

Iată ce amintiri din copilărie a povestit pentru revista Kamikaze.

 

„De trăit, am trăit la Govora, un oraș foarte închis, cu toate traumele orașului închis, dar și cu toate lucrurile mișto dintr-un oraș închis: solidarități mari, prieteni apropiați, dar și dorința de a ieși de acolo. Am avut o copilărie petrecută în cinematograf: căram peliculă, stăteam la povești cu proiecționistul, vedeam filme pe care alții nu le puteau vedea. Filmele se schimbau zilnic și în perioada de criză, la sfîrșitul anilor ’80, cel mai nasol era că filmul de vineri nu se schimba pînă luni. Prin ’84, a apărut primul video și se făceau videoteci oficiale, unde eu traduceam. Și era dezastru, toată lumea era împotrivă, asta însemna că eram un vagabond care mergea în locuri interzise. Asta a pus capac, după ce că aveam și o trupă de rock, Quasar. În Govora, tot ce era legat de artă însemna neseriozitate. Am apucat să cîntăm pe scenă de trei ori, o dată cu «Hello», a lui Lionel Richie, care făcea ravagii între gagici. Eram și într-o trupă de teatru cu care am participat la Cîntarea României.“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copilul din imagine este nimeni altul decât… Cătălin Ştefănescu, prezentatorul emisiunii Garantat 100% de la TVR 1.

 

sfatulparintilor.ro - Catalin Stefanescu  - credit foto TVR

 

Te aşteptăm şi mâine să descoperi următorul fost copil actuală vedeta a campaniei Sfatulparintilor.ro.

 

 

Mai multe vedete aici.

 

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.