Shop
Ultimele 100 de articole

Luna copiilor la Sfatulparintilor.ro: Recunoşti VEDETA?

24 iunie 2012, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - recunosti vedeta?

E luna iunie, luna copiilor. Păşeşte în lumea copilăriei şi lasă-te provocat de campania noastră “Recunoşti VEDETA?”. O adevărată încântare să descoperi în spatele chipului unor copii dulci, talentaţi, deosebiţi, actuale vedete a căror menire de viaţă este aceea de a oferi publicului tot ceea ce au mai bun ca adulţi.

 

 

Este timpul pentru o nouă provocare…

 
Recunoşti VEDETA de azi?

Este vedetă TV. A fost pe rând reporter, corespondent, prezentator de ştiri şi prezentatori de emisiuni mondene la un post local, în Cluj Napoca. Apoi, în acelaşi oraş, a schimbat „tabăra” şi a devenit corespondent special pentru Bucureşti, dar şi prezentator de jurnal de ştiri local. S-a mutat mai apoi la Bucureşti unde a realizat şi prezentat două emisiuni de succes. Şi ca un ultim pont, „distracţia” este cuvântul-cheie.

 

Iată ce amintiri din copilărie a povestit vedeta pentru România Liberă.

“Când eram mică, mă jucam şi mă amuzam transformând tot ce era negativ într-un atu. Mi-amintesc că se lua curentul, era pe vremea lui Ceauşescu. Adoram acest lucru, mai ales iarna. Se întuneca devreme şi ne jucam de-a v-aţi-ascunselea. Evident, era mult mai amuzant fără lumina. Nu prea erau mâncăruri alese pe masa, în anumite perioade, dar mă amuzam imaginându-mi că suntem nau­fragiaţi şi trebuie să economisim proviziile. Viaţa este atat de frumoasă pe cât vrea fiecare să o vadă. Poţi să ai foarte multe, dar să nu-ţi ajunga, sau poţi avea mai puţin, dar să te bucuri”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Copilul din imagine este nimeni alta decât Irina Cordoneanu, prezentatoarea emisiunii “Distracţia pe vremea mea” de la Antena 2.

 

sfatulparintilor.ro - irina cordoneanu - antena 2

 

Mai multe vedete aici.

Cuvinte cheie: , , , , ,

seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu