Shop
Ultimele 100 de articole

Luna copiilor la Sfatulparintilor.ro: Recunoşti VEDETA?

22 iunie 2012, , Vizualizări: 540
sfatulparinitlor.ro - Dorina Florea

E luna iunie, luna copiilor. Păşeşte în lumea copilăriei şi lasă-te provocat de campania noastră “Recunoşti VEDETA?”. O adevărată încântare să descoperi în spatele chipului unor copii dulci, talentaţi, deosebiţi, actuale vedete a căror menire de viaţă este aceea de a oferi publicului tot ceea ce au mai bun ca adulţi.

 

 

Este timpul pentru o nouă provocare…

 
Recunoşti VEDETA de azi?

Este pasionată de patinaj artistic, gimnastică, handbal şi dans. Şi-a început cariera în radio, ca redactor pe social şi politică, apoi s-a intersectat cu sportul şi i-a rămas fidelă. Acum prezintă ştiri din sport la un post TV de profil.

Iată ce a declarat vedeta în exclusivitate pentru Sfatulparinitlor.ro.

„Îmi este foarte greu să mă opresc la un moment anume. Ştiu doar că simpla amintirea a acelei perioade îmi stârneşte emoţie şi bucurie. Nici nu îmi dau seama cum a trecut timpul, însă pot spune că am avut o copilărie tare fericită şi lipsită de griji, nişte părinţi senzaţionali şi nişte fraţi extraordinari. Deşi nu aveam telefonul mobil la gât, ci doar cheia, chiar dacă nu aveam mp3-player, ci muzicuţă, kiwi, mango sau banane, ci doar struguri, prune sau mere. Aveam, în schimb, multe jucării şi mulţi prieteni, pe care îi adunam, în fiecare zi, în faţa blocului şi jucam până la epuizare, şotron, de-a v-aţi ascunselea, ţară, ţară vrem ostaşi, flori, fete sau băieţi, melodii sau cântăreţi, în loc de conversaţii târzii pe mess sau facebook.

 

Nu pot să uit nici clipele minunate petrecute la bunicii mei, la ţară, în vacanţele de vară, clipe care vor păstra mereu vie amintirea parfumului de mere coapte din livada bunicilor, a mirosului de pâine proaspătă facută de măicuţa mea cea scumpă… Mi-e tare dor de perioada aceea magică a vieţii mele. Mă mulţumesc însă cu ideea că încă pot trăi bucuria de a fi copil, de a fi fericită şi iubită şi de a dărui iubire celor dragi sufletului meu!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copilul din imagine este nimeni alta decât Dorina Florea, prezentatoarea jurnalelor de ştiri de la GSP TV.

sfatulparinitlor.ro - dorina florea - GSP TV

 

Mai multe vedete aici.

 

 

Credit foto: Crina Photography

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu