Shop
Ultimele 100 de articole

Cum nasc vedetele?

17 iulie 2014, , Vizualizări: 3,797
gravida sarcina - sfatulparintilor.ro - foter_com

De cele mai multe ori vedetele reprezinta un adevarat model pentru fiecare dintre noi. Modul in care aleg vedetele sa nasca influenteaza pregatirea nasterii femeilor obisnuite.

 

In randurile de mai jos vom face o scurta prezentare a modului in care vedetele nationale si internationale au ales sa nasca, vazand astfel ce se poarta in lumea “show-biz-ului” romanesc si nu numai.

 

 

Nasterea acasa

Demi Moore, Pamela Anderson, Nelly Furtado, Cindy Crowford si Davina McCall sunt cateva dintre vedetele internationale care au optat pentru nasterea acasa. O asemenea alegere le-a scutit de privile indecente ale presei, oferindu-le mai multa intimitate.

 

 

Nasterea in apa

Nu de putine ori se afirma ca nasterea in apa este mai usoara. Kate Winslet, Sadie Frost si Yehudi Gordon au ales nasterea in apa, fiind mult mai relaxate in fata durerilor facerii.

 

 

Gentle Birth

Stilul de nastere “gentle birth” este din ce in ce mai actual si cautat.Gwyneth Paltrow, Sadie Frost si Donna Air sunt cateva vedete care si-a creat un stil sanatos inca de dinainte de nastere – acesta beneficiind parcurgerea mai usoara a nasterii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu