Anda Adam, transformată în Elsa! Vedetele au petrecut Halloween alături de copiii lor în parcul Zorky's Planet - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Anda Adam, transformată în Elsa! Vedetele au petrecut Halloween alături de copiii lor în parcul Zorky’s Planet

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Exclusiv: părinți vedete » Anda Adam, transformată în Elsa! Vedetele au petrecut Halloween alături de copiii lor în parcul Zorky’s Planet

Vedetele au petrecut Halloween alături de copiii lor în cadrul unui mare eveniment desfășurat în cunoscutul parc de distracții Zorky’s Planet din AFI Mall Cotroceni. Prezentă printre invitați, dar și pentru a susține un super recital, Anda Adam și-a făcut apariția într-o rochie albastră de prințesă, precum Elsa, îndrăgitul personaj din celebrul film de animație Frozen. Artista a sosit la petrecere alături de fiia ei, Evelin, micuța, în vârstă de trei ani, purtând o costumație identică cu cea a mamei sale.

halloween zorkys-planet

Evelin a făcut, de altfel, senzație pe scena parcului din AFI Mall, dansând alături de mama ei și oferind primul său recital. Micuța a fredonat una din piesele mamei sale, precum și un cântecel pentru copii, stârnind emoție printre sutele de oameni prezenți în public. Evelin s-a distrat apoi, alături de o prietenă, în mașinutele tamponabile și în jocurile mecanice ale parcului.

La eveniment au participat și alte vedete cunoscute alături de copiii lor.

Andreea Bănică a oferit una din rarele sale apariții publice alături de fetița ei, Sofia (9 ani), și de băiatul ei, Noah (2 ani). Împreună s-au distrat în atracțiile parcului, în carusel, în simulatoarele 4D, la roata magică norocoasă, câștigând tichete pe care le-au putut schimba apoi cu jucăriile lor preferate.

halloween zorkys-planet

Amalia Enache a sosit alături de fiica ei, Alma. Micuța de doi ani s-a plimbat cu trenulețul și a condus mașinuțe decapotabile și chiar un autobuz londonez în miniatură.

Ellie White și cei doi copii ai săi, Mihai și Maria, s-au jucat hockey de masă, s-au dat în roller coaster și au călătorit în spațiu în simulatoarele 4D.

La fel au procedat și Adina Halas și fiul ei, Serghei, acesta câștigând jucăria lui din pluș preferată odată ce a dovedit cât de dibace este la jucat hockey de masă.

halloween zorkys-planet

Oana Ioniță a participat la eveniment alături de soțul ei și de cei doi copii. Micuțul Mihai Maxim a purtat un inedit costum de țestoasă ninja, iar Isabel a oferit pe scenă un superb număr de gimnastică ritmică, dovedind că moștenește talentul în dans de la mama ei. De altfel, Oana Ioniță a intrat în atmosfera electrizantă a petrecerii și i-a învățat pe copiii prezenți la eveniment câteva mișcări de dans pe muzica antrenantă ce răsuna din boxe.

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, au preferat atracțiile potrivite vârstei lor și s-au dat în roller coaster și în mașinile tamponabile.

halloween zorkys-planet

Eli Roman a avut grijă ca fiul ei, Andrei, să aibă unul din cele mai impresionate costume de Halloween: Ironman.

Diana Bișinicu s-a distrat alături de fiica ei, Riana, în mai multe atracții Zorky’s Planet, printre care Convoy, Derby și celebrul roller coaster.

La fel au procedat și Diana Bart, Livia Graur și handbalista Narcisa Lecușanu, fiecare alături de copiii lor.

halloween zorkys-planet

Sutele de oameni prezenți la petrecerea cu intrare liberă de la Zorkys Planet s-au bucurat de o atmosferă de Halloween de neuitat. Parcul a fost decorat cu pânze de păianjen, fantome, vrăjitoare, dovleci, iar personaje de poveste și mascotele parcului au defilat prin mulțime, invitând participanții la dans și voie bună.

 

Zorky’s Planet este cel mai mare parc de distracții indoor din România. Situat la etaul 1 al AFI Mall Cotroceni, parcul deține zeci de atracții pentru copiii de toate vârstele: jocuri mecanice, simulatoare 4D, mașinuțe tamponabile, trenuleț, carusel, trambuline, Derby, precum și renumitul roller coaster, singurul prezent într-un centru comercial la noi în țară.

Data articol: 29/10/2018