Pasiunea secreta a familiei Adrianei Stere de la ProTV - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Pasiunea secreta a familiei Adrianei Stere de la ProTV

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Exclusiv: părinți vedete » Pasiunea secreta a familiei Adrianei Stere de la ProTV
Adriana Stere - Pro TV

Tricicleta, bicicleta, motocicleta si… metrou! La aceste mijloace de transport recurg membrii familiei Adrianei Stere, corespondentul Stirilor ProTv care coordoneaza campania Exista viata dupa moarte.

 

 

Mezinii Iulia si Cezar au mostenit pasiunea pentru cai putere de la tatal lor, motociclist de peste 20 de ani. “Genetica a functionat fericit – copiii sunt deja independenti la capitolul miscare, in timp ce eu, la 30 de ani, sunt in continuare dependenta de metrou. Victor e motociclist, Cezar e de la trei ani si ceva biciclist, iar Iulia, mezina, se descurca excelent cu tricicleta”, povesteste amuzata Adriana. “Si asa am ramas eu de rusine. Nu stiu sa merg cu rolele, nici cu bicicleta, pe motor sunt pasager, carnet de conducere am de 12 ani, dar nu conduc”, marturiseste ea in continuare.

 

 

Adriana nu-i poate insoti asadar in aventurile lor prin parc, dar ii rasfata acasa cu tot felul de bunatati. “Cand ei trei vin lihniti de afara, eu ii hranesc. Nici copiii, nici barbatul meu n-ar fi capabili de placinte cu mere, cu branza, clatite si ciorbe ca ale mele”, mai precizeaza Adriana, care dezvaluie si reteta prin care se mentine in forma: “evoluez la mop, aspirator si laveta de praf”.

 

 

Credit foto: PR Pro TV

Data articol: 28/04/2013