Dieta elvetiana, cunoscuta si ca „dieta cu un singur aliment pe zi”, presupune consumul unui singur tip de aliment in fiecare dintre cele 14 zile ale dietei. La capatul celor doua saptamani, se va inregistra o scadere in greutate de 5-7 kg.
Vestea buna este ca poti manca ori de cate ori iti este foame, dar doar din alimentul permis in ziua respectiva.
Te mai poate interesa: Dieta cu ceai de patrunjel. Mai putin cu 5 kg intr-o saptamana fara efort
Dieta elvetiana pas cu pas
Ziua 1
In aceasta zi, poti consuma sucuri proaspete de fructe si legume, dar nu mai mult de 1,5 l de suc. Iti poti prepara sucuri din citrice, sau din mere si morcovi, sau din castraveti, rosii si patrunjel.
Ziua 2
Este ziua in care te poti delecta cu cartofi fierti. Ii poti consuma ca atare, sub forma de piure sau sub forma de supa pasata. Asezoneaza aceste preparate cu patrunjel sau cu orice alte verdeturi preferi si condimenteaza-le dupa preferinte.
Ziua 3
In aceasta zi, mananci doar orez brun fiert. Fierbe 200 g orez in apa fara sare, dupa care imparte-l in cinci portii, pe care le vei consuma de-a lungul intregii zile. Orezul nu trebuie condimentat cu nimic, totusi, daca nu-l poti manca asa, poti pune peste el putin suc de rosii proaspat.
Ziua 4
Este ziua fructelor. Poti manca orice fructe doresti in limita a 1,5 kg, cu exceptia bananelor si strugurilor, fructe cu continut ridicat de zahar.
Citeste si despre: Dieta cu ciorba. Slabesti 6 kg in 2 saptamani fara sa te infometezi si fara sa dezvolti carente nutritionale
Citeste continuarea: 1 2
Cum poate fiecare ZODIE sa atragă mai mulți BANI? Iată cel mai eficient mod!