Shop
Ultimele 100 de articole

WOW! Iata de ce este perfect IN REGULA sa tai legaturi cu unii membri de familie

08 mai 2018, , Vizualizări:
membri de familie - sfatulparintilor.ro - pexels-photo-372042

Legaturile cu unii membri de familie de familie pot fi foarte stranse, in timp ce cu altii pot fi de-a dreptul problematice. Si, desi sunt membri de familie, relatia cu acestia din urma poate fi chiar toxica. De aceea ar fi mai indicat sa rupi pur si simplu legatura ei, fara prea multe explicatii, pentru a te pune la adapost de stresul emotional, mental si chiar fizic.

 

Iata care sunt membrii de familie de care ar trebui sa te indepartezi.

 

  1. Cei care de judeca

Critica poate fi constructiva. Insa, daca primesti constant reprosuri de la cineva, vei incepe sa ai probleme cu stima de sine. O asemenea ruda nu-ti va face niciodata bine. Indiferent ce faci, va vrea sa te injoseasca, de aceea este perfect normal sa tii distanta de un astfel de om, chiar daca ti-e ruda.

 

 

  1. Cei care dramatizeaza

Decizi sa spui oful tau unei rude, in care ai incredere, iar a doua zi informatia este imprastiata peste tot. Toata familia iti stie secretul. De ce? Pentru ca un astfel de om are nevoie de dramatism. Acum are ceva despre care sa vorbeasca. Indiferent de gradul de rudenie, acest lucru inseamna tradare si aceasta persoana nu mai merita increderea ta.

 

 

  1. O zi de lauda, o zi de insulta

Daca ai o ruda care intr-o zi este numai lapte si miere si in alta zi iti vorbeste incredibil de urat, ar fi bine sa o ocolesti. Nu vrea decat sa iti intinda o capcana, pentru ca apoi sa te controleze si sa te manipuleze.

 

 

  1. Apar numai cand au o problema

Exista si categoria rudelor care apar in viata ta numai cand au nevoie de tine. In rest, se indeparteaza si nu mai afli nici o veste de la ei pana cand, din nou, vor avea nevoie de suportul tau. In plus, acest gen de rude nu vor fi niciodata langa tine cand ai nevoie.

 

 

  1. Nu admit niciodata ca au gresit

O persoana toxica nu va recunoaste niciodata ca a gresit, indiferent cata lume i-ar dovedi contrariul. Acesti oameni sunt foarte manipulatori si chiar reusesc sa convinga “victima” ca a interpretat gresit, ca n-a inteles corect, ca are o problema.

 

 

Recunosti in familia ta o astfel de persoana? Ne poti impartasi experienta ta la comentarii. Te asteptam!

 

 

Sursa: realpositiveexperience.com

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.