Shop
Ultimele 100 de articole

Video 18 Sfatulparintilor.ro: 11 moduri eficiente si rapide prin care sa iti cresti vibratia

07 octombrie 2020, , Vizualizări:
moduri eficiente sa iti cresti vibratia

Traim vremuri spectaculoase in care devine aproape obligatoriu sa stim cum sa ne crestem puterile vibrationale din moment ce fiecare din noi este pura energie ce pulseaza. Care sunt cele mai puternice 11 moduri de a creste in vibratie si a deveni pozitiv, lumina si iubire? Raspunsul este in acest nou video saptamanal Sfatulparintilor.ro.

O vibratie este o stare de a fi, o atmosfera, o calitate energetica a unei persoane, a unui loc, gand sau obiect. Fiecare din noi simtim intuitiv vibratiile – poti simti energia unui om cand intra intr-o incapere, nu ?

Unii oameni te fac sa te apropii de ei mai mult, altii te fac sa iti doresti distanta. Sau vezi la tv stiri triste sau infricosatoare si capeti un sentiment de greutate in stomac. Vezi un pui de catel si simti caldura in inima. Acestea sunt vibratiile tale.

“Asa cum gandesti, asa vibrezi. Asa cum vibrezi, asa atragi” spun Abraham Hicks.

“Totul in viata este vibratie” spune Albert Einstein.

Moleculele din absolut orice pe Terra au vibratii la rezonante diferite. Tu la ce vibratie esti si ce atragi in viata ta de aici ? Ai vrea sa iti cresti vibratia ca sa fii mai bine decat esti, ca sa fii in aliniere cu sufletul si Sinele inalt, ca sa poti manifesta ceea ce iti doresti ?

Te astept in acest nou video.

Pe restul le gasesti AICI.

Te imbratisez

Cristina Niculescu

Creator www.sfatulparintilor.ro

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.