Shop
Ultimele 100 de articole

Vedeti peste tot cifre care se repeta? Cineva vrea sa va vorbeasca! Cum descifrezi mesajul

15 februarie 2016, , Vizualizări:

Aveti senzatia de deja-vu cand vedeti anumite numere. Acestea ar putea aparea atunci cand va uitati la un ceas (4:44, de exemplu), pe o pagina dintr-o carte (pagina 333, de exemplu) sau chiar pe strada.

Daca se intampla prea des sa vedeti numere care se repeta, atunci aceasta ar putea insemna ca o entitate non-fizica va vorbeste.

 

Traind in aceasta dimensiune, inseamna ca puteti doar ghici cine sau ce incearca sa comunice cu dvs. Ar putea fi un demon, un inger, un spirit, o fantoma sau o zeitate. Deoarece diferitele entitati potentiale opereaza mai sus sau mai jos de planul nostru de existenta, ele sunt obligate sa comunice prin mijloace indirecte.

 

Iata in continuare semnificatia celor 9 cifre care se tot repeta:

1 – Repetitia acestei cifre inseamna ca sunteti pe calea “corecta”. Este o afirmatie privind energia pozitiva si deciziile productive.

 

2 – Aceasta cifra semnifica faptul ca aveti parte de un obstacol. Aveti incredere in voi si in abilitatile voastre. Dupa ce vedeti de mai multe ori aceasta cifra, alungati-va fricile si oamenii negativi din jurul vostru.

 

3 – Trei este o cifra foarte puternica, ceea ce inseamna ca ghizii vostri spirituali au sarcina de a va ajuta in eforturile voastre. Vazand aceasta cifra in mod frecvent, inseamna ca sunteti protejati de negativitate.

 

Citeste continuarea pe CAPLIMPEDE.RO.

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.