Shop
Ultimele 100 de articole

Top melodii cu o vibratie inalta. Cum sa folosesti muzica pentru a-ti creste vibratia

24 februarie 2021, , Vizualizări:
Top melodii cu o vibratie inalta

Muzica iti poate ridica vibratia, fara doar si poate. Fie ca iti da energie, fie ca iti alunga tristetea, muzica iti poate deschide inima si iti poate aduce bucurie in suflet. Daca iti este greu sa iti mentii o stare de spirit inalta, sa gandesti pozitiv si sa te simti bine, pune muzica potrivita si vei reusi mult mai usor.

Iata cum sa alegi melodiile care iti ridica vibratiile. La finalul articolului vei gasi si o serie de melodii cu vibratie inalta, care te vor ajuta, dupa cum explica Cosmin-Constantin Cimpanu aici!

1. Fii atent la versuri

Cuvintele sunt puternice. Ele au abilitatea de a te face sa te simti uimitor sau, dimpotriva, sa te adanceasca in suferinta. Cauta cantecele care sa te imputerniceasca, sa-ti ridice starea de spirit si sa te faca sa te simti bine.

2. Fii atent la tonuri

Muzica ritmata are, de regula, vibratii mai inalte decat melodiile lente. De asemenea, tonurile mai inalte au emotii pozitive, deci vibratii inalte.

Top melodii cu o vibratie inalta

In lista de mai jos, alcatuita de Cosmin-Constantin Cimpanu o sa gasesti cateva melodii calibrate de Dr. David Hawkins ca avand o vibratie inalta, dar si cateva melodii calibrate de Cimpanu.

1. Pennies From Heaven

Aceasta melodie calibreaza la 420. Are o linie melodica destul de prietenoasa. Insa versurile invita clar abundenta in viata ta. Practic ideea principala pe care o transmite piesa e ca din cer ploua cu bani, iar tu nu trebuie decat sa ai grija sa ai umbrela invers in asa fel incat sa ii culegi direct in umbrela.

2. Robert Gass – Alleluia

Aceasta melodie calibreaza la 700. Adica este cu 100 peste nivelul iluminarii care este 600. Si este melodia care calibreaza cel mai inalt din toate calibrarile pe care eu personal le-am vazut la Hawkins.

Ea reprezinta o suprapunere intre o alta melodie si un cor care tot repeta pe note cuvantul „Alleluia”. Ascultand-o am simtit vibratii armonioase, lucru pe care iti doresc si tie sa il experimentezi.

3. Ce liberi am fi

Aceasta melodie calibreaza la 460. Iar mie personal mi-a placut din prima secunda in care am auzit-o. De atunci i-am tot dat share pe facebook cu diverse ocazii. Tinand cont de faptul ca daca iei la intamplare o piesa care se aude la radio in Romania, atunci cand o calibrezi obtii o cifra sub 200 sau in jur de 200, sa asculti „Ce liberi am fi” este clar o varianta mai inteleapta si care te aproprie de vibratii armonioase. Cifra 460 este intre nivelul intelepciunii care este 400 si nivelul iubirii care este 500.

4. Oda Bucuriei 

Aceasta melodie calibreaza la 602. Muzica lui Bethoven in ansamblul sau dupa calibrarea lui Hawkins are drept vibratie cifra 510. Dupa masuratoarea care a fost facuta pentru scrierea acestui articol, se pare ca Oda Bucuriei este putin peste medie.

Pe langa asta, daca esti familiarizat cu Ho oponopono, ascultarea Odei Bucuriei functioneaza si ca unealta de curatare. Daca nu esti familiarizat cu Ho oponopono, iti spun ca aceasta denumire ciudata este numele dat unei unelte de curatare a programelor din subconstient. Deci ascultand Oda Bucuriei din subconstient pleaca tot felul de programe inutile si care nu faceau altceva decat sa te saboteze.

Gasesti si alte melodii calibrate aici.

Alte melodii cu vibratie inalta

Iata si alte melodii pe care le poti asculta daca vrei sa-ti ridici vibratiile prin intermediul muzicii:

Feeling Good – Nina Simone

Three Little Birds – Bob Marley

Walking on Sunshine – Katrina & The Waves

Things Can Only Get Better – Cedric Gervais & Howard Jones

Titanium – David Getta ft. Sia

Zip-a-dee-doo-dah – Michael Bradley

Don’t Worry Be Happy – Bobby McFerrin

Somewhere Over the Rainbow – Israel “IZ” Kamakawiwo’ole

Good Vibrations – The Beach Boys

HAPPY – Pharrell Williams

LIVING IN THE MOMENT – Jason Mraz

BRIGHT SIDE OF THE ROAD – Van Morrison

WHAT A WONDERFUL WORLD – Louis Armstrong

IF YOU WANT TO SING OUT – Cat Stevens

SHOUT – Isley Brothers

TRUE TO MYSELF – Ziggy Marley

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.