Shop
Ultimele 100 de articole

Sfaturi de la Joe Dispenza pentru Anul Nou. Trei pasi importanti ca sa traiesti altfel in 2018

26 decembrie 2017, , Vizualizări: 809
Sfaturi de la Joe Dispenza - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - new-years-day-2566661_1920

Iata cateva sfaturi de la Joe Dispenza legate de inceputul unui nou an.

 

Finalul anului reprezinta inchiderea unui ciclu si inceperea unuia nou. Este timpul sa lasam trecutul si sa ne eliberam de tot ce nu serveste scopului nostru cel mai inalt. Pentru asta este nevoia ca mai intai sa ne schimba energia pentru ca atunci cand ne schimbam energia, ne schimbam viata.

 

Iata trei pasi simpli prin care sa ne schimbam energia pentru inceperea unui nou ciclu.

 

Iarta trecutul

La inceperea unui nou ciclu, iertarea este foarte importanta. Cand iertam, scapam de toate emotiile limitatoare asociate cu diversi oameni (chiar si cu noi insine) si care ne conditioneaza vietile – emotii negative care ne determina sa ne simtim intr-un mod anume, care ne mentin atentia  oferind astfel puterea noastra oricui si la orice se afla in afara noastra consumandu-ne astfel o cantitate importanta de energie.

Daca energia noastra merge in locul in care ne indreptam atentie, atunci cand renuntam la emotiile negative ca suparare, teama, resentiment sau dezamagire, ne recapatam puterea. Aceasta energie eliberata devine disponibila pentru a crea noi lucruri in viata noastra. Acum nu doar ca ne-am luat inapoi energia, insa in timpul procesului nu doar ne eliberam pe noi de emotiile negative, ci si pe cei carora le oferiseram in mod inconstient puterea noastra. Prin ruperea legaturilor energetice cu oricine si orice din trecut care nu ne mai serveste, poti folosi plusul de energie de a crea noi lucruri in viitor. La fel se va intampla si cu persoana pe care ai eliberat-o.

 

 

Fa o analiza

Finalul anului este si oportunitatea pentru a face o pauza, a analiza si a observa tot ce ne-a oferit viata in anul precedent. Ce am obtinut, castigat si creat? Fa-ti timp pentru a celebra toate aceste aspecte din viata ta. Ce a ramas nefinalizat sau incomplet? Sunt elemente ale personalitatii tale pe care nu le vrei in 2018? Daca da, atunci vezi care sunt si ce trebuie sa schimbi la tine. Atunci cand este facut cum trebuie, procesul de autoreflexie si contemplatie ne permite sa vedem abundenta din vietile noastre ca si orice limitati personale care ne impiedica visele sa se manifeste. Acum ar trebui sa avem o intelegere mai buna asupra a ceea ce dorim sa facem, creem si sa devenim.

 

 

Ofera

Atunci cand scanteia divina este sursa abundentei – cea care ofera si furnizeaza totul in viata – daca vrem sa ne imbratisam divinitatea, atunci trebuie sa dam inapoi din abundenta primita in anul precedent, indiferent ca este vorba despre prosperitate, bucurie, anetntie, prezenta, servicii etc. Este si normal pentru ca daca avem in exces orice „lucru” in vietile noastre, inseamna ca stim cum sa-l cream din belsug si avem mai mult decat ne trebuie. Asadar, atunci cand oferi ii transmiti Universului ca stii cum sa-l inmultesti, ca esti abundenta. In acest fel celebram calitatea de creatori divini ai vietii noastre si recunoastem si divinitatea din noi.

Cand oferi se genereaza un flux in vietile noastre chiar si cand faci un gest mic, ca de exemplu sa-i cumperi ceva de mancare unei persoane care locuieste pe strada, sau sa asculti ce are de spus o persoana care simte nevoia sa se faca auzita. Nu poti sti care este impactul actului de a oferi asupra celui care il primeste.

Prin oferirea, servirea, ingrijirea celorlalti, prin faptul ca esti generos, eliberezi energie si generezi emotii inalte in viata ta pentru ca atunci cand oferim se nasc emotii de abundenta, dragoste si libertate. Asa experimentezi mai multa bucurie si iti extinzi inima – trezesti si mai multa divinitate in interiorul tau. Actul de a oferi si lipsa egoismului creeaza noi miscari, fluxul si iti largeste viata.

 

 

Asadar, ce mai astepti?

Pe masura ce 2017 se apopie de final, fa-ti timp sa-ti gasesti linistea, sa-ti stabilesti intentiile pentru noul an, sa ai o viziune clara si sa inveti din propriile greseli. Aceasta autoreflexie si contemplatie iti deschide noi orizonturi. Este timpul sa evoluezi de la vechi la nou si pentru a face asta trebuie sa-ti schimbi energia.

Orice calatorie si schimbare din viata incepe cu primul pas si cand suficienti pasi se aduna, vom ajunge in noi teritorii si medii. Iar patrunzand in aceste noi teritorii se creeaza schimbari pozitive care ne duc dincolo de orice lucruri ne-am fi imaginat noi.

Aprin urmare – incepe schimbarea din viata ta astazi prin schimbarea energiei. Incepe prin a ierta trecutul, fa o analiza si fii darnic, ofera din preaplinul tau si celorlalti.

 

 

Sursa: drjoedispenza.com

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu