Nu eşti mulţumit cu ce ai? Cum stai la capitolul “Recunoştinţă”? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Nu eşti mulţumit cu ce ai? Cum stai la capitolul “Recunoştinţă”?

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Nu eşti mulţumit cu ce ai? Cum stai la capitolul “Recunoştinţă”?

Mi-a luat mult timp să înţeleg sensul versetului 12 din Evanghelia după  Matei , cap.13 : “Căci celui ce are i se va da şi-i va prisosi, iar de la cel ce nu are, şi ce are i se va lua”.

Mi se părea nedrept, nedemn de o conştiinţă înaltă să se pună cu bieţii muritori neştiutori şi să le refuze clar ajutorul deşi îi vedea că sunt atât de necăjiţi. Cum să fii atât de hain încât să iei de la gura săracilor şi puţinul pe care îl aveau?

După ce am luat contact cu Legile Universale şi am învăţat despre electromagnetism, vibraţii şi Legea Atracţiei , totul a devenit clar şi deloc injust sau nedrept.

Fiecare dintre noi avem o anumită semnătură vibraţională. Toate gândurile pe care le nutrim, toate credinţele, emoţiile pe care le practicăm zilnic şi toate acţiunile,obişnuinţele şi comportamentele noastre de zi cu zi ne determină acea frecvenţă unică de vibraţie care odată transmisă în Univers, va aduce înapoi către noi circumstanţe, evenimente, persoane sau lucruri care să se afle pe aceeaşi bandă de frecvenţă.

Este exact ca la aparatul de radio: dacă vrem să captăm din Univers acea lungime de undă specifică pentru Radio Trinitas, de exemplu, atunci căutăm să ne poziţionăm pe 88.50FM, unde nu vom putea asculta în niciun caz melodiile difuzate de Radio Zu, care emite pe frecvenţa de 89.00MHz!

Aşadar, dacă noi ne poziţionăm pe o bandă de frecvenţă joasă, întreţinând gânduri şi emoţii negative, nu vom putea atrage către noi evenimente sau persoane cu o frecvenţă înaltă de vibraţie… pur şi simplu nu suntem compatibili, nu avem puncte comune în care să ne întâlnim.

Ce facem noi de obicei este să fim nemulţumiţi şi să bombănim mereu despre ceea ce nu ne convine, nu ne place sau nu ne satisfice aşteptările, solicitând Universului să remedieze sau să schimbe total circumstanţele neplăcute. De cele mai multe ori ne suflecăm mânecile şi declarăm război situaţiilor sau persoanelor care ne deranjează, lansându-ne în tot felul de acţiuni radicale menite să îmbunătăţească sau să îndepărteze factorii de stres.

 

Citeste continuarea pe QUANTUMCOACHING.RO.

Data articol: 30/06/2016