Shop
Ultimele 100 de articole

Mesajul ingerilor pentru luna DECEMBRIE 2015

09 decembrie 2015, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - mesaje ingeri - freedigitalimages.net

Ghidare intuitiva pentru luna DECEMBRIE cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: Archangel Michael by Doreen Virtue, Magical Mermaids and Dolphins by Doreen Virtue, Celebration of LOVE Eva M. Sakmar-Sullivan, Gateway by Denise Linn.

 

 

Atmosfera generala

Decembrie vine ca o gura de aer. E o luna in care simti ca iesi la suprafata, ca lucrurile se domolesc si ca ai parte de un ragaz. Multe emotii, reglari de „conturi” cu familia, desprinderi de trecut dar totul vine cu o alta energie: de ELIBERARE. Simti ca ce a fost mai greu a trecut, situatiile cele mai importante le-ai rezolvat, acum tot ceea ce ai de facut este sa ai incredere in VOINTA divina. Inca nu vei stii multe despre ce ai de facut, insa clar esti mai aproape de menirea ta, de calea ta. Clar esti exact acolo unde trebuie. Vei simti mai multa pace, mai multa liniste si implinire. A fost un an cu multe surprize dar le-ai facut fata cu brio.

Vor iesi la suprafata aspecte care te vor pune fata in fata cu „adevarul”. E timpul sinceritatii, altfel nu putem vindeca aspecte ce tin de venirea noastra pe aceasta lume, in aceste timpuri si legat de „sarcinile” pe care le avem de implinit.

Vindecarea relatiei cu MAMA va fi evidenta si necesara. Mama reprezinta creatia, nu poti sa dai nastere la ceva nou daca relatia cu MAMA nu este o relatie armonioasa. Va fi o luna pe care o vei dedica tuturor celor pe care ii consideri „familie” ca sunt familie apropiata sau familie de oameni dragi.

E nevoie de CURAJ sa te VEZI pe tine cel/cea cu adevarat. Iar luna asta te va dezbraca de orice fel de bariere, de orice fel de valuri si vei fi fata in fata cu tine. Bucura-te de asta! E o victorie!

 

 

In prima parte a lunii

Pana pe 7 decembrie o sa fii provocat(a) si o sa ai senzatia ca „cineva” iti face farse. Parca nu se leaga anumite lucruri, parca totul e cu susul in jos, ti-e greu sa te concentrezi, astepti „vacanta”, iti vine sa „fugi” la propriu si la figurat, si ai senzatia ca cineva are ceva cu tine, nimeni nu e multumit(a), parca nimic nu faci bine.. E doar presiunea mare care te impinge sa ai respect fata de tine, sa te intrebi: „sunt unde trebuie?”, „asta e ce trebuie sa fac?”, „asta e ce trebuie sa lucrez?”, „ma simt bine cu oamenii cu care sunt inconjurat(a) zi de zi?”, „de ce/cine mi-e dor?”, „ce cred ca am nevoie acum” etc. Da, ai nevoie de odihna, dar nu ca o fuga… nu doar ca sa iti reincarci bateriile pentru dupa ce faci asta te intorci la aceeasi stare. Ti se dau aceste ocazii tocmai pentru a actiona, pentru a face ceva diferit si pentru a te pune pe o alta cale, tocmai pentru a-ti urma CALATORIA INIMII, tocmai pentru a te lansa intr-o noua etapa din viata ta. Atunci cand esti la locul potrivit, atunci cand faci ceea ce inima iti spune, NU AI URMA DE INDOIALA, te bucuri de tot ceea ce vine si stii ca daca tu te apreciezi si ceilalti te apreciaza. E important sa nu mai cauti validarile si aprecierile din exterior, pentru ca dezamagirile atunci se vor tine lant. Aprecieaza-te pe tine, fa ceea ce vrei sa faci cu toata bucuria si atunci nu mai ai nevoie sa te impui, sa „castigi” respectul, aprecierea sau „inima” cuiva.

 

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.