Shop
Ultimele 100 de articole

Mesaj de la ingeri pentru august: Cum sa iti vindeci inima ranita de drama, deziluzie, frica

07 august 2017, , Vizualizări: ...
ingeri - nu mai plange - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Atunci cand iti simti inima ranita, ingerii privesc, asculta si asteapta un semn de la tine care sa le permita sa reinstaureze pacea raiului in inima ta. Stiai ca nu exista durere, pierdere sau dificultate care sa nu poata fi vindecata in totalitate? Cu ajutorul lui Dumnezeu, sursa iubirii infinite, vindecarea perfecta este intotdeauna posibila. Nu exista niciun obstacol imaginat de om care sa nu poata fi depasit de divinitate.

„Da-ne noua grijile tale. Nu trebuie sa duci singur probleme. Cere ajutor, permite puterea Dragostei Divine sa intre in viata ta stiind ca in inima lui Dumnezeu exista deja vindecarea si solutia perfecta pentru tine. Nu trebuie decat sa crezi, sa-ti deschizi inima si sa o primesti”, iti spun Ingerii.

Potrivit Ingerilor, ai puterea de a-ti vindeca in totalitate inima, indiferent de situatiile prin care ai trecut. Procesul incepe cu credinta, receptivitatea si dorinta de vindecare. Credinta incepe cu disponibilitatea de a vedea ca esti nelimitat de situatia prezenta. Nicio etichetare, situatie sau obtacol nu pot sa-ti limiteze accesul la resursele infinite ale Universului. Prin urmare, incepe procesul de vindecare prin credinta ca potentialul tau infinit de vindecare se poate manifesta si depasi orice dificultate.

 

Pentru a-ti permite sa receptionezi vindecarea, practica iubirea de sine indiferent de provocarea pe care trebuie sa o infrunti. Daca te poti iubi neconditionat in orice gand, alegere si actiune, atunci poti si vei gasi intotdeauna o cale catre o situatie mai buna. Iubirea de sine te ajuta sa ai sentimente ca meriti sa primesti ajutor si vindecare din partea Universului. Insa pentru asta trebuie sa functionezi asa cum a intentionat Creatorul – ca un copil iubit care merita si primeste ajutor infinit. Iubeste-te neconditionat si vei vedea iubirea Creatorului pentru tine – o Iubire care face orice vindecare posibila si tangibila.

Un alt instrument putermic prin care poti primi vindecarea miraculoasa este Iertarea. Iertarea iti curata calea de tot ceea ce sta intre tine si sanatatea si fericirea perfecte. Iertarea curata inima, mintea si spiritul ceea ce iti permite sa te vezi pe tine si toate aspectele vietii tale din perspectiva unitatii, dragostei si compasiunii. Vrei sa experimentezi adevarata natura puternica, libera si nelimitata? Te poti ridica la starea de posibilitate nelimitata prin claritatea si iluminarea oferite de iertare. Sa ierti inseamna sa privesti lumea din perspectiva iubirii si linistei, asadar prin intrarea in starea unitatii cu vindecarea divina perfecta.

 

Ai puterea de vindecare si sa-ti imbunatatesti viata intr-un mod cu adevarat miraculos. Exista vreo povara in inima ta pe care ai dori sa o vindeci? Hotaraste-te sa sa o trimiti chiar azi lui Dumnezeu si Ingerilor. Intreaba-te: Cum as putea practica mai bine iubirea de sine? Ce sau pe cine din viata mea ar trebui sa iert? Porneste pe drumul vietii cu intentia ca posibilitatile infinite sa se manifeste. Raiul este mereu prezent si gata sa-ti umple viata cu dragoste, pacem sanatate, prosperitate si bucurie. Nu trebuie decat sa fii pregatit pentru a primi toate aceste daruri incredibile.

 

Afirmatii

„Cred ca am puterea nelimitata de vindecare si de a trai o viata perfecta plina de armonie si pace.”

„Ma iubesc neconditionat. Cu iubirea de sine, vindecarea este posibila pentru mine.”

„Aleg sa iert si sa ma eliberez de orice dificultate de care m-am lovit in trecut. Aleg sa-mi privesc viata cu compasiune, intelegere si pace.”

 

 

Sursa: createsend.com

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu