Shop
Ultimele 100 de articole

La ce te ajuta sa iti recunosti si sa iti asculti intuitia

27 noiembrie 2021, , Vizualizări:
sa iti asculti intuitia - sfatulparintilor.ro - piqsels.com-id-spsrs

Cand cineva ajunge la stadiul potrivit din viata sa, intuitia lui poate alina suferinta.

Intuitia te ajuta la luarea unor decizii corecte si la descoperirea mesajelor sufletului tau. Astfel, comunicarea in mod corespunzator cu Divinitatea, ghizii spirituali si ingerii este esentiala pentru a rezolva problemele vietii tale.

Dupa ce ai invatat instrumentele si tehnicile adecvate, poti experimenta adevarata liniste mentala.

Intuitia noastra ne permite sa intelegem si sa avem incredere in sinele superior. 

Ne ofera un sentiment de siguranta in situatii pe care nu le putem controla. 

Ne curata aura si elimina energia nedorita. 

Ne permite sa descoperim limbajul sufletului nostru, sa luam decizii adecvate si sa diminuam durerea emoționala.

Citeste si: 10 moduri prin care intuitia iti trimite mesaje. Afla cum sa le decodezi

Avantajele dezvoltarii intuitiei sunt:

1. Sa te simti in siguranta chiar si in medii toxice sau in situatii incerte

Imagineza-ti ca trupurile noastre sunt inconjurate de un flux continuu. Vibratia exista la un nivel diferit de constientizare din sfera ta mentală. Curge intre indivizi in functie de intentia sau gandul dorit al unei persoane. Ca rezultat, pot exista oameni care traiesc vieti care poseda energie nebenefica.

Cum te afecteaza asta? Devine important atunci cand suntem in adunari sociale. Momentul in care intalnim pe altcineva si ii vorbim, campul nostru preia ceva din energia sa de forta vitala. Dezvoltarea intuitiei te invata tehnici care te ajuta sa controlezi un astfel de transfer.

2. Curatarea energiei nedorite din aura ta

Creatorul Divin ne-a dat tuturor instrumente care pot fi folosite pentru a curata energia altora, precum si a noastra insine. Simturile psihice ne permit sa percepem tot ce se intampla in jurul nostru.

Ca atare, vom simti prezenta energiei nedorite. Protocoalele de rugaciune si concentrarea asupra gandurilor de ingrijorare o vor limpezi. Acestea sunt principiile fundamentale cand vine vorba de dezvoltarea intuitiei.

Nu rata nici: Cum sa fii sanatos si fericit folosindu-te de intuitia corpului tau

3. Simturile psihice ne permit sa descoperim limbajul sufletului nostru

Cand ajungem sa avem incredere in simturile noastre de prezicere, se vor dezvolta si centrii sau receptorii nostri psihici. Acestea includ cunoasterea (clarcunoasterea), vazul (clarviziunea), auzul (clarauditie) si simtirea (clarsimtire).

A fi un expert in acestea te va ajuta sa percepi fluxul aurei tale, precum si energia din jurul tau. Toti avem deja un simt, cel putin, care este folosit.

Aceasta este considerata a fi proprietatea psihica dominanta. Dupa ce intuitia ta se dezvolta, constientizarea fata de fiecare dintre ele va creste.

4. Intuitia ajuta la luarea deciziilor corecte

Daca vrei sa mergi pe calea cea buna, trebuie sa iei decizii bune. De cate ori a trebuit sa faci un ocol si sa regreti ca ai luat decizia?

Imagineaza-ti ca te confrunti cu un interviu de angajare. In primul rand, lasa intrebarea sa ocupe primul loc in mintea ta. Apoi respira adanc si relaxeaza-te. Fa o pauza si incearca sa simti ce spune instinctul sau stomacul tau (aici se exprima instinctul în corp) despre intrebare.

Poate te simti nelinistit in legatura cu asta. Poate ca simti ca aceasta nu este pozitia ideala sau ca ar trebui sa cercetezi mai mult inainte de a spune da acestui nou loc. Acesta ar putea fi, de asemenea, un indiciu ca poti lucra aici deocamdata, dar continua sa cauti alte oportuniati care iti par potrivite.

Sau, poate, zona te face sa te simti calm. Atunci jobul este cel mai probabil cel potrivit. Acesta este doar unul dintre multele exemple practice despre modul in care intuitia poate actiona ca un ghid, indicand decizia corecta.

Luarea deciziilor benefice va deveni mai usoara atunci cand simturile tale fizice si psihice sunt combinate. Stresul din viata de zi cu zi va disparea, in timp ce tu esti mai clar si mai intelept stiind ca esti pe calea cea buna.

Aprofundarea intuitiei te va ajuta, de asemenea, sa traiesti viata in propriile conditii, sa obtii o minte linistita si sa iti construiesti increderea.

Te mai poate interesa si: Test fulger: Calculeaza-ti abilitatea de a-ti asculta vocea interioara

foto

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.