Cum sa fii sanatos si fericit folosindu-te de intuitia corpului tau - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sa fii sanatos si fericit folosindu-te de intuitia corpului tau

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Cum sa fii sanatos si fericit folosindu-te de intuitia corpului tau

Corpul tau este o masinarie uimitoare. Si, ca orice masinarie, are nevoie de mentenanta. Daca vrei sa-ti ofere toate elementele necesare functionarii corespunzatoare, si tu ar trebui sa-i oferi toate elementele hranitoare de care are nevoie: iubire si nutrienti. Sunt mai multe motive care contribuie la degradarea organismului: mediul inconjurator, genele, dieta si stresul. Ca organismul sa functioneze la parametri optimi are nevoie de mancare de calitate si de miscare.

Cateodata, insa, suntem atat de ocupati incat nici nu ne dam seama ca stresul ne imbolnaveste. Boala este o forma a corpului de a ne anunta sa luam o pauza. Emotiile „calatoresc” prin organism si afecteaza organele in functie de stilul de viata.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

De aceea este foarte important sa te ingrijesti, sa meditezi. Vei putea astfel sa fii constient de mesajele pe care organismul ti le trimite intuitiv. Iti poti vindeca organismul si poti preveni bolile atat cu ajutorul stiintei si al medicinei, cat si prin afirmatii pozitive si meditatie. Ca sa reusesti asta, incepe prin a fi deschis tuturor modalitatilor de vindecare: vitamine, ierburi, medicamente, meditatii, interventii chirurgicale, suplimente nutritive. Corpul fiecarui om este diferit, deci incearca variante diferite pana o vei gasi pe cea potrivita pentru tine.

Gandurile noastre sunt foarte puternice si organismul stie cum sa raspunda la ele. Spune-ti zilnic Viata ma iubeste, eu iubesc viata. Aleg sa traiesc o viata libera si implinita.

 
Autor: Louise Hay

Data articol: 10/11/2016