Shop
Ultimele 100 de articole

Intotdeauna e nevoie de cineva care sa inteleaga! Poveste reala inspirationala despre sufletul ranit, dar bun al unui baietel

09 iunie 2021, , Vizualizări:
cineva care sa inteleaga - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - people-3181751_1920

Proprietarul unui  magazin de animale a pus deasupra usii un afis pe care scria: „Catelusi de vanzare”.

Afisele de acest fel au intotdeauna un mod de a atrage copii mici si, spre surprinderea lui, un baiat a vazut semnul si s-a apropiat de proprietar; „Pentru cat vindeti puii?”, a intrebat el.

Proprietarul magazinului a raspuns: „Intre 30 și 50 USD”.

Baietelul scoase niste marunt din buzunar. „Am 2,37 USD”, a spus el. „Ma pot uita la ei?”

Proprietarul magazinului a zambit si a fluierat. Din canisa a iesit Lady, care a fugit pe culoarul magazinului sau, urmata de cinci mici catelusi, mici bile de blana.

Un catelus ramasese considerabil in urma. Imediat baietelul a remarcat catelusul care schiopata si a spus: „Ce-i cu cainele acela?”

Proprietarul magazinului a explicat ca medicul veterinar a examinat micutul catelus si a descoperit ca are probleme la sold. Ar schiopata mereu. Ar fi intotdeauna schiop.

Baietelul a devenit entuziasmat. „Acesta este catelul pe care vreau sa-l cumpar.”

Proprietarul magazinului a spus: „Nu, nu vrei sa cumperi cainele acela mic. Daca il vrei cu adevarat, ti-l voi da.”

Baietelul s-a suparat destul de mult. S-a uitat direct in ochii proprietarului magazinului, aratand cu degetul si a spus:

„Nu vreau sa mi-l dai mie. Cainele acela merita la fel de mult ca toti ceilalti caini si voi plati pretul intreg. De fapt, de acum voi incepe sa iti dau 2,37 USD si 50 de centi pe luna pana cand voi plati tot pretul”.

Proprietarul magazinului a raspuns: „Chiar nu vrei sa cumperi acest caine mic. El nu va putea niciodata sa alerge, sa sara si sa se joace cu tine ca ceilalti pui”.

Spre surprinderea lui, baietelul a intins mana si si-a ridicat cracul pantalonului pentru a dezvalui un picior stang rasucit sever, schilodit, sustinut de o bretea mare de metal. Si-a ridicat privirea catre proprietarul magazinului si i-a raspuns incet: „Ei bine, eu nu alerg asa de bine si catelusul va avea nevoie de cineva care sa inteleaga!”

Imagine de Reinhardi de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.