Shop
Ultimele 100 de articole

Emotiile iti sunt indicatorul a ce traiesti. Cum sa urci scara emotionala pentru a beneficia de legea atractiei

04 august 2017, , Vizualizări: 982
abraham-hicks-emotional-guidance-scale

Emotiile iti dezvaluie intotdeauna directia in care te indrepti.

Dupa ce ai inteles bine conexiunea cu Sursa si modul in care emotiile te ghideaza catre ceea ce vrei, vei alege sa te concentrezi pe lucrurile care te fac sa te simti bine si nu pe cele care te fac sa te simti rau.

Daca, insa, nu esti atent la ceea ce se intampla in interiorul tau (emotii) probabil ca vei pierde in jocul vietii.

Ceea ce trebuie sa faci este sa te lasi dus de val, val inseamnand sentimente pozitive, bucurie. Lipsa de efort.

Mai sus poti vedea scala emotiilor, asa cum a fost creata de Abraham-Hicks.

 

 

Te afli undeva pe aceasta scala (cuvantul este mai putin important ca frecventa sa) atunci cand te concentrezi pe o zona anume a vietii tale. Diagrama arata o scala impartita in doua (spirala merge in sus si in jos) insa de fapt alcatuieste o scala fluida.

Te vei afla fie in top (daca o anumita zona functioneaza asa cum trebuie) fie in partea de jos (daca lucrurile nu merg asa cum trebuie).

Exista trei zone majore care ne influenteaza profund: este vorba despre bani, sanatate si relatii personale.

Ceea ce trebuie sa intelegi este ca nu poti trece imediat de la un sentiment negativ la unul pozitiv. Aceste au vibratii prea diferite din punct de vedere al frecventei. Frecventa dominanta, ceea ce faci tu de obicei, va fi cea castigatoare.

 

 

Un alt lucru important este ca din cee in ce mai des sa dai atentie gandurilor care te fac sa te simti bine prin concentrarea pe aspectele din viata ta pe care doresti sa le imbunatatesti.

Acest lucru nu este tocmai usor de facut de un incepator pentru ca sunt obisnuiti sa se afle in „vibratia a ceea ce nu doresc” si nu in „vibratia a ceea ce doresc”. Ca orice alta abilitate este nevoie de timp si rabdare pentru a fi inteleasa si dezvoltata.

Dupa ce intelegi modul de miscare pe scala emotionala, trebuie sa faci practica pe zona in care vrei sa o dezvolti. Poti alege sa te concentrezi pe relatiile personale, daca spre exemplu nu te intelegi cu seful tau, Dl. X, ti se pare ca foloseste un ton lipsit de respect la adresa ta. Sa spunem ca ai impresia, ca Dl. X nu are incredere in tine si iti vorbeste cu animozitate, ceea ce este cu adevarat o situatie nedorita.

Situatiile nedorite au nenumarate cauze, insa scopul lor este sa te faca sa intelegi ce vrei sa aduci in viata ta. Daca vei invata cum sa te concentrezi rapid si consistent pe ceea ce doresti, atunci Legea Atractiei va lucru pentru tine si nu impotriva ta.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu