Shop
Ultimele 100 de articole

Daca iti apare in cale unul din aceste 10 ANIMALE PUTERNICE inseamna ca ti se trimite un mesaj!

18 iunie 2021, , Vizualizări:
animale puternice - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - roe-deer-2615377_1920

Daca vezi oricare dintre aceste animale puternice inseamna ca universul iti trimite un mesaj de ghidare important. In culturile antice, animalele si plantele erau asociate cu zeii.

Chiar si in prezent, exista oameni care considera sacre unele animale. Zeita Artemis este protectoarea caprioarelor, Zeul Poseidon al cailor si de aceea, oamenii care le vad cred ca primesc ghidaj divin.

Asadar, iata ce mesaje primesti in functie de aceste animale puternice pe care le vezi:

Paienjeni

Sunt, adesea, asociati cu Atena, Zeita Intelepciunii. Sunt creaturi sacre care simbolizeaza o conexiune puternica dintre doi oameni si natura. De asemenea, ei ne protejeaza de rau sau, in unele cazuri, ne-ar putea aduce aminte de un priten cu care am pierdut legatura.

Cu mult timp in urma, oamenii credeau ca paienjenii anunta venirea unui prieten care le va dezvalui ceva important.

Alte persoane, cred ca paienjenii aduc noroc. Asa ca data viitoare cand vezi unul nu te grabi sa-l zdrobesti.

Ce inseamna cand visezi paianjeni? E de bine sau de rau?

Corb sau cioara

Corbii sau ciorile sunt vestitorii mortii, distrugerii si magiei negre. Insa pot fi si personificarea adevarului. Iar in Egiptul Antic, cele doua pasari era considerate sacre pentru ca ar fi apartinut Zeului Magiei si Intelepciunii Thoth.

Daca vezi un corp sau o cioara inseamna ca in curand vei afla adevarul. Insa, potrivit inteleptilor antici, nu poti accepta informatia daca nu esti pregatit sa accepti adevarul. Asa ca pregateste-te pentru ceva foarte important.

Soparla

Acesta reptila rapida simbolizeaza Lumea Viselor. Asadar, in cazul in care vezi o soparla, fii atent la ce visezi. S-ar putea sa descoperi ceva extraordinar. Pentru a intelege mai usor, scrie visul si apoi incepe sa-l studiezi.

In trecut, se credea ca soparlele sunt creaturi norocoase care te-ar putea ghida pe calea cea dreapta.

Citeste si: Semnificatia viselor. Ce inseamna cand visezi animale

Gargarita

Aceasta creatura este mesagerul norocului. Unii oameni cred ca simbolizeaza victoria. Cu alte cuvinte, un punct de cotitura pentru toate viitoarele provocari. De asemenea, se mai crede ca gargarita aduce fericire si bucurie.

Bufnita

Sunt pasari fascinante. Se spune ca aduc, in acelasi timp, atat intelepciunea cat si osanda. Tocmai de aceea, se credea ca bufnita ii avertizeaza asupra unui lucru.

Daca vezi o astfel de pasare, fii foarte atent si gandeste-te bine la urmatorul pas pe care il ai de facut. Magia lor este extrem de puternica asa ca analizeaza in profunzime.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.