Shop
Ultimele 100 de articole

Daca iti apar aceste semne inseamna ca porti karma familiei tale. Afla cum sa tai corzile energetice

20 februarie 2021, , Vizualizări:
karma familiei - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - family-2057305

Karma familiei este karma pe care o primesti prin intermediul parintilor tai de la stramosi ancestrali.

Daca, de exemplu, bunica a fost prea blanda, a avut intotdeauna grija de copiii sai si de ceilalti, neglijandu-se pe sine si lasandu-i pe ceilalti sa o foloseasca, iar bunicul a avut probleme cu alcoolul sau tutunul, mama ta, de exemplu, a captat energia sacrificiului de la mama ei. Dar si lipsa iubirii pentru ea insasi si pentru copiii ei, de la tata. Aceste “traditii” le va transmite mai departe copiilor sai, adica tie si fratilor si surorilor tale.

Semne ca esti purtatorul karmei familiei:

– esti dezvoltat din punct de vedere spiritual si constient de ceea ce se intampla in jurul tau.

– te simti diferit fata de restul familiei tale, nu esti in acord cu ceea ce fac si cum se comporta rudele tale.

– simti ca te apasa, in mod inexplicabil, o povara mare pe umeri.

– ai fost prins in multe incurcaturi cauzate de familia ta.

– recunosti un model de comportament la parintii tai si la tine si esti pregatit sa-l schimbi.

Citeste si: 10 legi ale karmei care iti modifica viata daca nu le stii

Cum sa tai corzile energetice

Eliberarea de energiile parentale este primul si cel mai important pas pentru a-ti elibera mintea si emotiile. Trebuie sa cauti inlauntrul tau si sa gasesti exact acel set de iluzii pe care parintii ti l-au sadit in suflet, prin ceea ce au facut sau n-au facut, din cauza fricilor si prejudecatilor.

Cand ai inteles toate aceste lucruri, esti pregatit sa renunti la ele, sa te eliberezi si sa ii ierti pe toti, apoi sa parasesti cu adevarat “casa parinteasca”. E nevoie sa tai multe corzi pentru a ajunge la un nivel din care sa-ti permiti sa fii cu adevarat responsabil pentru propria viata si sa-ti lasi parintii sa si-o traiasca pe a lor.

Spui NU la multe frici, iluzii, prejudecati si totodata iti vezi parintii ca simpli calatori cosmici veniti aici sa-si implineasca misiunea pe pamant. Iar tu nu-i mai asociezi cu fricile si prejudecatile tale.

In momentul in care le-ai simtit inocenta, ii poti ierta. Au facut tot ce le-a stat in puteri, ca sa te iubeaca si sa-ti mearga bine. Asa cum s-au priceput. Asa cum au stiut.

Cum sa transformi modelul de comportament

Ai nevoie de medidatii si introspectii profunde pentru a ajunge in mijlocul problemei. Va dura mult. Dar cand vei intelege tot, vei putea sa incepi sa schimbi. Iti poti spune, de fiecare data: “Vreau sa fiu propriul meu stapan, sa am propriile mele energii, propriul meu suflet si propria mea karma. Imi port propria mea karma”.

Sursa: theearthtribe.net

Foto: Pixabay.com

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.