Daca ai aceste 6 probleme, inseamna ca esti foarte inteligent - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Daca ai aceste 6 probleme, inseamna ca esti foarte inteligent

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Daca ai aceste 6 probleme, inseamna ca esti foarte inteligent
esti foarte inteligent

Cand spui un om foarte inteligent, te gandesti la un super-om care le stie pe toate, doar pentru ca are un creier care il ajuta sa depaseasca anumite probleme. Realitatea ne contrazice, insa. Oamenii inteligenti isi pun tot felul de intrebari, au tot felul de probleme pe care ceilalti nu le inteleg. Aceasta este si explicatia pentru care oamenii inteligenti sunt singuratici.

Iata care sunt problemele care iti arata ca esti foarte ingeligent.

Te obosesc discutiile marunte

Daca discutiile marunte, fara substanta, te obosesc, este pentru ca ai un creier care se gandeste la lucruri marete. Subiectele care te intereseaza sunt artele, filosofia, stiinta si mai putin barfele. Ti se pare ca perzi timpul cu aceste subiecte.

Gandesti mai mult vorbesti

Cum creierul tau este setat pe solutii si raspunsurile la intrebari, s-ar putea sa petreci mai mult timp punand cap la cap lucrurile, decat sa vorbesti. De aceea vei primi eticheta de introvertit sau absent.

Citeste si: Inteligenta emotionala. 16 semne ca esti o persoana inteligenta emotional

Te plictisesti la munca

Creierul tau are nevoie de provocari continue, de proiecte care sa-l puna la lucru. Daca nu ai parte de un astfel de job, te vei plictisi teribil.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 15/01/2022