Da-ti un restart! 10 credinte limitative pe care sa le uiti - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Da-ti un restart! 10 credinte limitative pe care sa le uiti

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Da-ti un restart! 10 credinte limitative pe care sa le uiti
credinte limitative pe care sa le uiti - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - running-4338238_1920

Daca vrei sa schimbi ceva la viata ta, sa o iei de la capat, sa fii o versiune mai buna a ta decat ai fost ieri, iata 10 credinte limitative care te tineau pe loc si pe care trebuie sa le uiti.

Renunta la gandurile anxioase

Gandurile anxioase apar din teama de necunoscut. Insa daca este “necunoscut” e clar ca nu stim nimic despre el, iar toate aceste frici ni le cream singuri.

Renunta la “inima franta”

O relatie care s-a terminat cu o dezamagire poate fi o amintire foarte dureroasa, iar “inima” se vindeca mai greu. Insa inima nu se vindeca pentru ca mintea ii aminteste tot timpul de ce a fost. Gandeste-te la faptul ca nu “inima” te doare din cauza pierderii, ci mintea creeaza “scenarii” in legatura cu pierderea.

Renunta la amintirile dureroase

Amintirile dureroase “reaprind” sentimentele traite atunci cand un eveniment neplacut s-a petrecut in viata noastra. Trecutul este trecut si acolo trebuie sa ramana.

Citese si: 5 credinte limitative despre prosperitate pe care sa nu le impartasesti copiilor

Renunta la lucrurile vechi

Cateodata ramai atasat de lucruri vechi, fie ca sunt obiecte palpabile, fie ca sunt ganduri. Ele nu mai au nicio utilitate si pur si simplu ocupa locul care ar putea primi ceva nou.

Renunta la compania rea

Oamenii cu care te inconjori iti pot aduce mult rau. Renunta la cei care sunt invidiosi, pesimisti sau care nu te incurajeaza.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 14/06/2021