Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa recunosti un suflet pereche din trecut

29 iulie 2021, , Vizualizări:
Cum sa recunosti un suflet pereche - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - stargate-3002013_1920

Notiunile noastre romantice cu privire la intalnirea cu un suflet pereche, care apartine vietii noastre trecute, nu sunt o fantezie noua si ciudata. Acest lucru se datoreaza in principal sentimentului special al intalnirii cu cineva care ne face sa ne simtim complet si intreg. In plus, simtim, de asemenea, o legatura puternica, care transcende timpul.

Cu toate acestea, exista doar cativa oameni care sunt capabili sa inteleaga conceptul real al unui suflet pereche din viata trecuta. Este extrem de important sa intelegem acest sens esential din spatele vietii noastre trecute si legatura pe care aceasta o are cu sufletul nostru pereche.

Intalnirea cu Sufletul Geaman

Ar trebui mai intai sa incercam sa intelegem aceasta viata din trecut. Apoi putem sa ne aventuram in modalitatile prin care se conecteaza cu noi inainte de a incerca sa ne intelegem sufletul pereche.

Aspectul central al acestui concept consta in acceptarea faptului ca oamenii nu sunt doar fiinte fizice. Mai degraba existam in mai multe forme intre existente simultane. Si aceste existente iau forma unui flux de constiinta care nu se sfarseste. In prezent locuim intr-un taram care este doar unul dintre numeroasele realitati care exista. Acest taram fizic actioneaza ca un cadru experientei noastre. Adunam cunostinte si avem libertatea completa de a incerca optiunile. Cu toate acestea, cel mai bun mod de a accesa toate elementele care contribuie la acest univers in aceasta existenta holografica experimentala nu este o alegere. Pe de alta parte, procesul de invatare si experimentare a lucrurilor devine intotdeauna compromis.

In acest fel, corpul nostru fizic devine un container temporar sau un „costum de piele” pentru esenta spirituala. Sufletul nostru contine toate amintirile noastre despre experiente si istorie, in ciuda faptului ca nu are niciun contact cu aceasta realitate.

Citeste si: Exista 4 tipuri de suflete pereche. Cum le recunosti si cum pastrezi relatia cu ele

Suflet pereche ideal

Putini filozofi greci au crezut ca, in vremurile vechi, formele astrale fusesera impartite in 2 parti care aveau 4 brațe, 4 picioare, 2 fete si 2 trunchiuri. Aceste 2 segmente au trebuit sa se uneasca pentru a se completa reciproc.

Unele credinte evreiesti au afirmat ca traditia cabalei credea ca fiecare suflet a fost creat cu un alt suflet egal. Aceste suflete au fost plasate pe 2 poli opusi pentru a mentine echilibrul perfect inainte de a fi atrasi unul de celalalt.

Mai multe alte traditii vechi considera ca avem mai multe suflete pereche. De asemenea, mentioneaza incarnarea familiilor sufletesti, rezultand in cunoasterea reciproca din vietile anterioare.

Indiferent de credinta sau ideologie, sufletul pereche a fost intotdeauna mentionat ca un echivalent. Putem atinge potentialul nostru complet in prezenta lor.

Cu toate acestea, trebuie sa intelegem ca este esential sa acceptam faptul ca s-ar putea sa nu le intalnim deloc. S-ar putea sa le intalnim in unele vieti si sa le simtim dor in altele. Pot forma relatii noi si dobandi mai multa intelepciune prin multiple incarnari.
Nu rata nici: Suflete pereche sau nu? 5 sfaturi ca sa afli daca este jumatatea ta

Imbratisand adevaruri despre sufletele gemene

Mai multi oameni au experimentat un sentiment de implinire dupa ce s-au unit cu sufletul lor pereche si s-au simtit mai puternici decat inainte. Un sentiment atat de puternic ii face sa simta ca au o conexiune indelungata, in ciuda faptului ca i-au cunoscut recent.

Intrucat amintirile noastre din viata trecuta sunt stocate pe un plan spiritual, ele raman inaccesibile pentru noi pe o dimensiune fizica. Desi intelegerea spirituala depaseste fiinta fizica, simtim o atractie puternica spre flacara noastra geamana care transcende toate explicatiile logice. Conexiunile spirituale raman intre generatii si incarnari. Multi oameni au predicat ca, pentru a obtine un tovaras perfect, trebuie mai intai sa dobandim o cunoastere profunda de sine. Cu toate acestea, intelegerea exacta mentioneaza ca aceasta viata specifica este doar o continuitate a unei istorii indelungate. Ca rezultat, avem relatii, conexiuni si experiente continue care depasesc limitele temporale si spatiale.

Meditatia se straduieste in principal sa inteleaga aceasta continuitate si sa aduca coerenta experientelor noastre. Exercitiile si ritualurile spirituale incearca, de asemenea, sa acceseze amintirile spirituale si sa ne aduca mai aproape de sufletul nostru pereche si de conexiunile anterioare din viata noastra trecuta.

Te mai poate interesa si: Legatura invizibila dintre sufletele pereche

Imagine de beate bachmann de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.